عسل۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 198 عنوان به عنوان ی پشت کنکوری دوست دارم همه کارامو انجام بدم اما نمیشه الان دوست دارم برم دنبال گواهینامه 72 بازدید | 7 پست مامانم میگه هر وقت قبول شدی دانشگاه اون موقع برو فعلا درستو بخون 1404/06/18 | 21:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرامش۱۲۱۲ عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 10956 پشت کنکور موندی برای چه هدفی گل ؟!اگر نیت نداری بخونی وقت تو الکی تلف نکن برو آزاد یا یه رشته دولتی که با همین رتبه قبولی دنبال بقیه کارت هم برو
فاطمه_f عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 10135 پشت کنکور موندی برای چه هدفی گل ؟!اگر نیت نداری بخونی وقت تو الکی تلف نکن برو آزاد یا یه رشته دولتی ... من موندم پشت نخوندم دوباره میخوام بمونم پشت حسرت رشته و دانشگاهش به دلمهنمیخوام برم آزاد تو شهر خودم احساس شکست میکنم خیلی🤦🏻♀️💔 ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن. یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش
آرامش۱۲۱۲ عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 10956 من موندم پشت نخوندم دوباره میخوام بمونم پشت حسرت رشته و دانشگاهش به دلمهنمیخوام برم آزاد تو شهر خودم ... وقتی برنامه ریزی نکنی لت برنامه میش نری و نخونی مشخصه نتیجه نمیکیری و موندن الکی وقت تلف کردن گل
فاطمه_f عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 10135 وقتی برنامه ریزی نکنی لت برنامه میش نری و نخونی مشخصه نتیجه نمیکیری و موندن الکی وقت تلف کردن گل برنامه میریختم انجام نمیدادمنمیدونم چه مرگم بود خسته بودم خیلی الانم خستم حتی ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن. یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش
77setare_banoo عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 775 من موندم پشت نخوندم دوباره میخوام بمونم پشت حسرت رشته و دانشگاهش به دلمهنمیخوام برم آزاد تو شهر خودم ... مهمترین دلیل اینکه نمیخوندی چی بود بنظر خودت؟سال چندمه ک پشتی؟من خودم مشکلم این بود که نوسانی میخوندم مرنج و مرنجان🤍
عسل۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 198 پشت کنکور موندی برای چه هدفی گل ؟!اگر نیت نداری بخونی وقت تو الکی تلف نکن برو آزاد یا یه رشته دولتی ... پس چطور اینایی که کنکور موفق میشن همه کاری کردن