2777
2789
عنوان

مهمونی که میرید ادا در نیارید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1776 بازدید | 77 پست

من یه بار رفتم مهمونی از همه غذاها و سالاد و دسر خوردم اومدم خونه ناراحت شدم بقیه بهم نخندیده باشن آخه اونا همه گفتن رژیمیم چیزی نخوردن ولی من متاسفانه غذا میبینم از خود بی خود میشم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حرص اون سبک غذا خوردنش اینه شما هم هرطور میخوای غذا بخور

سبک غذا خوردنش ی بشقاب سالاده؟ خب میتونست بگه فلانی شام نمیاییم میاییم بشینیم منم الکی کلی غذا و دسر و چیز میز درست نمیکردم وای اعصابم از دیشب خورده

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

چرا حرص میخوری

عدا گرم کن خودت بشین بخور

هیچوقت دقت نمیکنم مهمون چی خورد چی نخورد

جاریم مثل شماس خدا نکنه خونش میل نداشته باشی معدت درد کنه چای یا میوه نخوری بعدش جنگ جهانی راه میندازه

چرا حرص میخوریعدا گرم کن خودت بشین بخورهیچوقت دقت نمیکنم مهمون چی خورد چی نخوردجاریم مثل شماس خدا نک ...

والا کاش چایی و میوه بود دو مدل غذا بود دو مدل سالاد دسر شیرینی شربت میوه  اجیل دیگه ادم هیچی نخوره ی میوه میخوره که

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
چند تا مهمون داشتی؟

۴ نفر

من که برعکسم.مهمونی دوبرابر خونه خودمون غذا میخورم.خونه بوی غذا آدمو میگیرا نمیتونه خوب غذا بخوره

وای منم،خیلی بده اینجوری

مخصوصا اینکه بگن خونه خودش دو قاشق خورد اومد اینجا دو بشقاب غذا خورد😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔