هرچقدم بد غذا کم خوراک رژیم که هستین یا کلا وعده جایی نرید یام میرین یچیزی بخورین بزارین میزبانم ب دلش بشینه دیشب مهمون داشتم طرف لب ب هیچی نزد جز ی بشقاب سالاد😑انگار کل زحماتمو ریختم اشغال من خودمم رژیمم همیشه خدا منتها یا وعده جایی نمیرم یا رفتم در حد چند قاشق غذا و ی میوه میخورم. از دیشب دارم حرص میخورم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
من یه بار رفتم مهمونی از همه غذاها و سالاد و دسر خوردم اومدم خونه ناراحت شدم بقیه بهم نخندیده باشن آخه اونا همه گفتن رژیمیم چیزی نخوردن ولی من متاسفانه غذا میبینم از خود بی خود میشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا حرص اون سبک غذا خوردنش اینه شما هم هرطور میخوای غذا بخور
سبک غذا خوردنش ی بشقاب سالاده؟ خب میتونست بگه فلانی شام نمیاییم میاییم بشینیم منم الکی کلی غذا و دسر و چیز میز درست نمیکردم وای اعصابم از دیشب خورده
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
والا کاش چایی و میوه بود دو مدل غذا بود دو مدل سالاد دسر شیرینی شربت میوه اجیل دیگه ادم هیچی نخوره ی میوه میخوره که
من که برعکسم.مهمونی دوبرابر خونه خودمون غذا میخورم.خونه بوی غذا آدمو میگیرا نمیتونه خوب غذا بخوره
وای منم،خیلی بده اینجوری
مخصوصا اینکه بگن خونه خودش دو قاشق خورد اومد اینجا دو بشقاب غذا خورد😁
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔