2777
2789

پسرم ۹ ماهشه نزدیک دو ماهه روروئک خریدیم نمی‌مونه داخلش پنج دقیقه میگذره غر میزنی گریه می‌کنه که بیارمش بیرون چطور سرگرمش کنم ؟ به هیچ کاریم نمی‌رسم فقط باید پیشش باشم که نیوفته یه موقع همش مبل و میز و میگیره بلند میشه کمکم کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولش اصلا برا پسرم نخریدم ۷. ۸ ماهگیش هب اطرافیان گفتن خریدم یماهم استفاده نکرد تند راه میرفت باش میفتاد جمعش کردم تازه پسرمم تنبل شده بود با روروئک  دیر راه افتاد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
بادکنک هلیومی که به دست و پاش ببندی هم شاید جذاب باشه براس

ممنون عزیزم کاش یه سرگرمی دائمی پیدا شده همش میخواد بلند شه یا بره سمت سرامیک اصلا به هیچ کاریم نمی‌رسم روروئک نباشه ببخشید دسشویی هم نمیتونم برم

چطور به کاراتون میرسید؟ چطور سرگرم میشه؟

الانکه دیگه ۲۰ ماهشه. ولی اون موقع اسباب بازی میریختم جلوش بازی میکرد عاشق بادکنک هلیومی بود میخریدم  خودش چهار دستو پا میرفت فضولی میکرد دیگه نوبت ب من نمیرسید😂

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
الانکه دیگه ۲۰ ماهشه. ولی اون موقع اسباب بازی میریختم جلوش بازی میکرد عاشق بادکنک هلیومی بود میخریدم ...

پسر من چند دقیقه بیشتر با اسباب بازی ها بازی نمیکنه فقط میخواد بلند شه از مبل و میز میگیره میترسم بخوره زمین آسیب ببینه چند باری ام افتاده عاشق سرامیکه از کنج آشپز خونه میترسم یه بار لپش خورده کبود شده رخت آویز آهنی رو میگیره می‌کشه میترسم بیوفته روش در کل به جز غذا درست کردن موقع خوابیدنش به هیچ کاری نمیرسم😕

پسر من چند دقیقه بیشتر با اسباب بازی ها بازی نمیکنه فقط میخواد بلند شه از مبل و میز میگیره میترسم بخ ...

چیزایی که خطرناکه رو جمع کن  جاهای خالی یچیزی بنداز خونه رو براش امن کن بزار اروم اروم بلند شه راه بیوفته ی مرحله از رشدشه بخوای بشینی یسره هواستو بدی بهش هم خودت عقب میمونی از کارات همم پسرت تنبلی میکنه دیگه وقتشه از وسایل بگیره راه بره تا یاد بگیره مستقل راه بیوفته کاری نمیتونی بکنی

چیزایی که خطرناکه رو جمع کن جاهای خالی یچیزی بنداز خونه رو براش امن کن بزار اروم اروم بلند شه راه ب ...

شما نگران نبودین بخوره زمین سرش ضربه بخوره خدایی نکرده؟ روی فرش یا سرمیک؟ یا سرش بخوره به تیزی آشپز خونه یا گوشه میز؟ نگرانی های من اینا هستن که نمیتونم تنهاش بزارم یه جا هم نمی‌مونه که من حداقل نیم ساعت به کارم برسم