2777
2789
عنوان

گناه نداشتم من

83 بازدید | 16 پست

چطور تونستی ؟

فکر نکردی من یه روز میفهمم؟ 

چند بار جلو روت گفتم کسی که خیانت کنه نشون میده چقد بی شخصیت و تربیت خانوادگیش نشون میده 

آرامش داشتی ؟

میخواستی چی رو ثابت کنی؟

۲۳ روزه که نمی دونم زندگیم چی به چیه

خدایا تو که میخواستی دستش برا من رو کنی حداقلش به روز قبل امتحانام این کارو نمی‌کردی که بیشتر داغون بشم 

خدایا تو که می‌دونستی چه جور آدمیه اون شب آخر نمیزاشتی برم ببینمش که دو ساعت بعدش چهره واقعیش بفهمم😭💔

🤍𝑺𝒖𝒓𝒈𝒊𝒄𝒂𝒍 𝒕𝒆𝒄𝒉𝒏𝒐𝒍𝒐𝒈𝒚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت شدم واقعا ولی بدون کسی ک خیانت کنه هیچ ارزشی نداره و بقول خودت شخصیت خودشو نشون میده 

امیدوارم مدت زیادی باهم نبوده باشین

برای امتحاناتت بخون باید پیشرفت کنی تنها کاری ک الان میتونی انجام بدی همینه فکر و خیال و غم و غصه یه دور باطله ک هیچوقت تموم نمیشه

رشتتون چیه 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

چی شده عزیزم

با یکی در ارتباط بودم یه روز قبل امتحانام و همون شبی که دیدمش فهمیدم خیانت می‌کنی 

نابود شدم 

نمی‌دونم چی به چیه

🤍𝑺𝒖𝒓𝒈𝒊𝒄𝒂𝒍 𝒕𝒆𝒄𝒉𝒏𝒐𝒍𝒐𝒈𝒚
ناراحت شدم واقعا ولی بدون کسی ک خیانت کنه هیچ ارزشی نداره و بقول خودت شخصیت خودشو نشون میده امیدوارم ...

خودمم می‌دونم کسی که خیانت کرده جاش ساعت نه شب دم در که آشغالی ببرتش

ولی از خودم متنفرم از اینکه اعتماد کردم از اینکه باورش داشتم 

یه روز قبل امتحانام فهمیدم که امتحانام هم دادم با نمره خوب 

رشته م اتاق عمل

🤍𝑺𝒖𝒓𝒈𝒊𝒄𝒂𝒍 𝒕𝒆𝒄𝒉𝒏𝒐𝒍𝒐𝒈𝒚
خودمم می‌دونم کسی که خیانت کرده جاش ساعت نه شب دم در که آشغالی ببرتشولی از خودم متنفرم از اینکه اعتم ...

دقیقا ادم از همین میسوزه برا همینه ک میگن راحت به هر کسی اعتماد نکنید

ماشالله رشتتونم ک عالیه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

دقیقا ادم از همین میسوزه برا همینه ک میگن راحت به هر کسی اعتماد نکنیدماشالله رشتتونم ک عالیه

آره همینا نابود می‌کنه آدم رو 

من به هر کسی اعتماد نداشتم خودش همون اوایل می‌گفت چطوری این همه بی اعتمادی 

منی که به هفته بعد از رابطه بهش گفتم من آدم این رابطه نیستم می‌دونم یه چیزی درست نیست ای وسط ضربه میخورم

مرسی عزیزم🤍

🤍𝑺𝒖𝒓𝒈𝒊𝒄𝒂𝒍 𝒕𝒆𝒄𝒉𝒏𝒐𝒍𝒐𝒈𝒚

چرا من باید الان سه روزه چیزای میبینم که مربوط به تو باشه 💔

چجوری نشون بدم که حالم بد نمیشه 💔

من چجوری اون دختر دو روز دیگه ببینم هیچ چیزی نگم💔😭

چقد به مامانم بگم حالم خوبه 💔🖤

🤍𝑺𝒖𝒓𝒈𝒊𝒄𝒂𝒍 𝒕𝒆𝒄𝒉𝒏𝒐𝒍𝒐𝒈𝒚
آره همینا نابود می‌کنه آدم رو من به هر کسی اعتماد نداشتم خودش همون اوایل می‌گفت چطوری این همه بی اعت ...

بی اعتماد باشی ضربه ای نمیخوری ولی همه مشکلات به دنبال اعتماد کردن میاد 

ببخشید ولی در حد دوست معمولی بودین باهم یا بیشتر؟

چون خیلی اسیب روحی دیدی پرسیدم😥

انشاءالله زودتر حالتون خوب بشه 

بی اعتماد باشی ضربه ای نمیخوری ولی همه مشکلات به دنبال اعتماد کردن میاد ببخشید ولی در حد دوست معمولی ...

آسیب بخاطر اینه که اولین رابطه م بوده

۶ماه تو رابطه بودیم 

🤍𝑺𝒖𝒓𝒈𝒊𝒄𝒂𝒍 𝒕𝒆𝒄𝒉𝒏𝒐𝒍𝒐𝒈𝒚
آسیب بخاطر اینه که اولین رابطه م بوده۶ماه تو رابطه بودیم

خب الان بنظرم باید خیلی خوشحال باشی که الان فهمیدی... میشد همین اتفاق بعد دوتا بچه بیفته.... پس بجای حال ب به خودت بگو چقد خوشبخت بودم الان فهمیدم.... تو فهمیدی اون لیاقت تورو نداره پس خیلی خوب که 6ماه نشد 6ماه و یک روز

خب الان بنظرم باید خیلی خوشحال باشی که الان فهمیدی... میشد همین اتفاق بعد دوتا بچه بیفته.... پس بجای ...

خودم خیلی خوشحالم که حالا فهمیدم حتی مامانم هم بهم میگه 

اینکه اینقدر راحتم تو دوران امتحانام میگفتم ببین این یه صفحه رو بخون بعدش بهش فکر کن که بعد آخرین امتحانم دیدم برام سخت نیست دیگه مثل روز اولی نیست 

ولی خودم متنفرم از خودم 

و من الان سه روزه پشت سر هم دارم نشونه های که بهش مربوطه میبینم 

حتی دیروز داخل سالن زیبایی اون دختر رو دیدم و چند روز دیگه میرم سالن بازم میبینمش

🤍𝑺𝒖𝒓𝒈𝒊𝒄𝒂𝒍 𝒕𝒆𝒄𝒉𝒏𝒐𝒍𝒐𝒈𝒚
خودم خیلی خوشحالم که حالا فهمیدم حتی مامانم هم بهم میگه اینکه اینقدر راحتم تو دوران امتحانام میگفتم ...

خب ارایشگاهتو عوض کن... وقتی به تو خیانت کرد چه تضمینی که به اون خیانت نکنه؟!