2777
2789
عنوان

دیه و قانون

91 بازدید | 14 پست

سلام خوبین 

ببخشید من یه پرونده شکایت داشتم که طرف مقصر اعلام شد و قاضی دیه تعیین کرد ، 9 روز پیش ابلاغیه نهایی اومد که تا نوزدهم فرصت دارن خودشون رو معرفی کنن برای پرداخت دیه در غیر اینصورت حکم جلب آنها گرفته میشه ، ولی الان پایان اون تایم مقرر هستیم ولی هیچ خبری نشده نه ابلاغیه ای نه چیزی 

بنظرتون باید چیکار کنیم ؟ امکانش هست دوباره دست ببرن تو پرونده یا عقبش بندازن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم یه پیگیری بکن ببین حکم جلب رو کی باید بگیری

ای واااااای چهار سال تمام دست بردن تو پرونده تهش به جای چهارصد دیه شد صد تومن دیه ، الان همینم باید بیوفتم تو حکم جلب گرفتن ای داد از این ادم

گفتم شاید پول رو به حساب دولت واریز کردن ولی ابلاغیه نیاد

خودت برو پیگیری کن میفهمی 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نه ندارم طرف زورش زیاد بود مدارک رو بر می‌داشت همش از تو پرونده وکیل ها نمیتونستن کاری بکنن

رای ات اگر قطعی شده حتما دیه بهت تعلق میگیره دیه رو نمیتونه نده ، فقط ممکنه نیاز به پیگیری باشه یا حکم جلب گرفتن 

البته بعضی دعاوی هستن که یک مرحله دیگه هم قابل اعتراض هستن (فرجام خواهی) اگر از اون دعاوی باشه میتونه درخواست فرجام بده پرونده میره دیوان عالی

رای ات اگر قطعی شده حتما دیه بهت تعلق میگیره دیه رو نمیتونه نده ، فقط ممکنه نیاز به پیگیری باشه یا ح ...

آره رای دیگه قطعی بود کامل حتی درصد های دیه رو هم نوشتن برامون ، تو کار آسیب دید شوهرم از ارتفاع افتاد پایین ، شکایت کارفرما کردیم امکان فرجام خواهی هست بنظرت ؟