2777
2789

از وقتی شروع کردم به خودم میرسم 

لباسهای گرون میخرم 

الان هم دارم معلم میشم و ماشینم هم عوض کردم 

هیچ پسری در حد خودم نمیبینم 

اکس ام حتی با التماس میخواست برگرده بلاکش کردم

به نظرتون آخرش چی میشه؟؟؟ 😂😂😂😂

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.من با وقارِ هرا، در مسیر عشق و خانواده‌ام قدم برمی‌دارم. زنی هستم که با رشدش، خانه‌ای از عشق و امنیت می‌سازد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی ملاک دارم و به نظرم خیلیا در حدم نیستن 

چیزی نشده یه روز یکی که مدنظرمه پیدا میشه 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

تهش قشنگهآزمون استخدامی دادی که معلم داری میشی؟

آره 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.من با وقارِ هرا، در مسیر عشق و خانواده‌ام قدم برمی‌دارم. زنی هستم که با رشدش، خانه‌ای از عشق و امنیت می‌سازد

خوبه سوپر میلیاردر نشدی وگرنه نی نی سایت هم نمی اومدی

خودم از اونها هم بالاتر میدونم با پرادو میان سمتم‌کلی ناز میکشن محل نمیدم 😂😂😂

پس. همسایه مون پولدارهاااا اومد پی وی یک چیزی گفت همچین حد ومرز کذاشتم جا خورد نمیدونم چم شده 😅

ببخشید میپرسم باور کن قصدم فوضولی تو مار شما نیست حقوق معلمی چقدره؟ میتونه کفاف زمدگی یه دخترو بده؟

آره دختر میده‌خوب خرج غذا و مسکن نمیدی نهایت پول سفر و پس انداز و لباست دیگه

موفق باشیدعا کن منم قبول بشم

نتایج نهایی نیومده‌ولی احتمال قبولیم خیلی بالاست نمراتم از رقبا خیلی بالاتره 

آره دختر میده‌خوب خرج غذا و مسکن نمیدی نهایت پول سفر و پس انداز و لباست دیگه

مرسی جواب دادی عزیزم

اخه با اجاره خونه و اینا.....

عقل همیشه در تعقیبم بود اما من سریع تر بودم........  
مرسی جواب دادی عزیزم اخه با اجاره خونه و اینا.....

نه اجازه خونه نه دیگه 😂