با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی میشوم که عشق را میسازد، میپروراند و در آن میدرخشد.من با وقارِ هرا، در مسیر عشق و خانوادهام قدم برمیدارم. زنی هستم که با رشدش، خانهای از عشق و امنیت میسازد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی میشوم که عشق را میسازد، میپروراند و در آن میدرخشد.من با وقارِ هرا، در مسیر عشق و خانوادهام قدم برمیدارم. زنی هستم که با رشدش، خانهای از عشق و امنیت میسازد
خوبه سوپر میلیاردر نشدی وگرنه نی نی سایت هم نمی اومدی
خودم از اونها هم بالاتر میدونم با پرادو میان سمتمکلی ناز میکشن محل نمیدم 😂😂😂
پس. همسایه مون پولدارهاااا اومد پی وی یک چیزی گفت همچین حد ومرز کذاشتم جا خورد نمیدونم چم شده 😅
ببخشید میپرسم باور کن قصدم فوضولی تو مار شما نیست حقوق معلمی چقدره؟ میتونه کفاف زمدگی یه دخترو بده؟
آره دختر میدهخوب خرج غذا و مسکن نمیدی نهایت پول سفر و پس انداز و لباست دیگه
مرسی جواب دادی عزیزم اخه با اجاره خونه و اینا.....
نه اجازه خونه نه دیگه 😂