2777
2789
عنوان

چجوری مامانمو قانع کنم

147 بازدید | 5 پست

بچه ها من ۱۸ سالمه و مامانم نمیذاره برم بیرون خیلی وقتا میپیچونمش از این کار اصلااا خوشم نمیاد ولی خب منم آدمم دلم میخاد برم بیرون حتی نمیذاره با فردی که از بچگی میشناسه و دوستمه برم بیرون بعدش میاد پیش بقیه میگه من بچمو محدود کردم اشتباه کردم 

میام بهش میگم خب اجازه بده مثلا با فلان دوستم برم کافه نمیذاره الکی میگه بابات اجازه نمیده😐

خیلی وقتا دلم میخاد اصلا اجازه نگیرم و برم 😐

تا وقتی مجردیم باید اجازه بگیریم

اونا حتی متاهل هم بشی دوست دارن بگی 

دوستم با دو تا بچه مامانش چقدر پیگیرش بود که تنها نره تهران و ...

دیگه خودت ببین ... پدر مادرا عادت دارن به پرس و جو 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

تا وقتی مجردیم باید اجازه بگیریماونا حتی متاهل هم بشی دوست دارن بگی دوستم با دو تا بچه مامانش چقدر پ ...

منم خوشم نمیاد از اینکه نگم و برم 

ولی وقتی میگه نه مجبور میشم سرخود عمل کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدا میفهمی چه کاری درحقت کرده بعدها ازش تشکر میکنم

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

چرا ؟

خب اینجوری عادت کردن و باید ما هم گوش بدهیم

هر چند باید اعتمادشونو جلب کنی

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم