2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

• مطابق مصوبه جلسه 904 مورخ 1403/06/20 شوراي عالی انقلاب فرهنگي ،پذيرفته شدگان رشته‌هاي با آزمون تمام دوره ‎هاي آموزش رايگان «شامل: دوره‌هاي روزانه، محروم، بورسيه، فرهنگيان تربيت دبير شهيد رجايي» و همچنين پذيرفته شدگان چهار رشته پزشکي، دندان‌پزشکي، داروسازي و دامپزشکي تمامي دوره ها، اعم از رايگان و غير رايگان (روزانه و غيرروزانه) آزمون سراسري سال 1404، چه در دانشگاه يا مؤسسه محل قبولي خود ثبت نام کنند و چه ثبت نام نکنند، اجازه شرکت مجدد در آزمون سراسري سال 1405 را نخواهند داشت؛ در صورت تمايل به شرکت مجدد در آزمون سال 1406، بايد تا قبل از پايان ثبت‌نام آن آزمون، از دانشگاه يا مؤسسه قبولي خود انصراف قطعي دهند.

این متن تو سایت