2777
2789
عنوان

شما جای من بودید جوابش رو میدادید

64 بازدید | 8 پست

من تو مطب دکتر زنان با یه خانمی آشنا شدم که اونم بیمار همون دکتر بود و شماره ام رو خواست منم دادم حالا دکتر هررر چی بهش تجویز میکنه زنگ میزنه از من میپرسه آیا به تو هم داده یا نداده؟ مثلا همش میگه من استرس دارم از زایمان زودرس و فلان در حالی که هیچچچ مشکلی نداره اما من خودم استراحت هستم عمل کردم و سرکلاژم ولی به اندازه ایشون ناله نمیکنم وقتی تماس میگیره خیلی انرژی منفی بهم منتقل میکنه از طرفی هم وقتی جواب تماس رو نمیدم عذاب وجدان دارم که گناه داره و فلان. هیچ کار خونه ای انجام نمیده حتی لباس زیرش رو هم مامانش میشوره اما من بد این شرایطم خودم اشپزی میکنم و ظرف میشورم و کارهای دیگه ... چون هم از مادرم دورم هم مادرشوهرم 

جای من بودید جوابشو میدادید؟ 

🩵

خب جوابشو نده خودت بارداری بچه ات ناراحت بشی اذیت میشه به خاطر بچت جوابش نده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب جوابشو نده خودت بارداری بچه ات ناراحت بشی اذیت میشه به خاطر بچت جوابش نده

همش میگم نکنه گناه کنم شاید واقعا سوال مهمی داره بعد جواب میدم میگه  مهسا جون دکتر به من گفته واکسن کزاز بزن به نظرت بزنم؟ خب مگه من دکترم وقتی دکتر تجویز کرده باید بزنی دیگه یا مثلاسوال چرت میپرسه که من یبوست گرفتم چیکار کنم؟ خب تو گوگل کلی اطلاعات هست یعنی واقعا نمیتونه سرچ کنه؟

🩵

همش میگم نکنه گناه کنم شاید واقعا سوال مهمی داره بعد جواب میدم میگه مهسا جون دکتر به من گفته واکسن ...

ااخه شما که دکتر نیستی سوال مهمش ازت بپرسه به نظرم بهش پیشنهاد کن بگو بره پیش یه مامابره پیش ماما اون شماره اشو میده مشکل خاصی بود ازش زنگ بزنی بپرسی ولی دکتر اینکارو نمیکنه بگو من اطلاعات ندارم حالمم خوب نیست امواج گوشی هم برای جنین مضره گوشی میخوام دور کنم از خودم و اینا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ااخه شما که دکتر نیستی سوال مهمش ازت بپرسه به نظرم بهش پیشنهاد کن بگو بره پیش یه مامابره پیش ماما او ...

اره فکر خوبیه ممنونم یه مدت جوابش رو نمیدم اگه یه موقع تصادفا دیدمش میگم گوشی رو از خودم دور کرده بودم . خیلی تو مخیه وای وای

🩵