2777
2789

از مادرزن بپرس، اون خیلی حرفه‌ای شده در این زمینه 😁 همش تاپیکاش تو پربازدیداست

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر زن که از تجربیات ۸تا بچشو ۶تا دیگم خواست بزاد که چشم ما دربیاد میگفت و بادمجون سوخته هاش

وای😂😂😂😂 

هرکی باهاش مخالفت میکنه میگه شماها حسودین به غذاهام حسودیتون میشه😂

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

وای😂😂😂😂 هرکی باهاش مخالفت میکنه میگه شماها حسودین به غذاهام حسودیتون میشه😂

زنیکه احمق هیچ هنری نداشت جز زاییدن 

حالا یه سره هم تو نی نی سایت پلاس بود 

احمق اون بچه ها رو که زاییدی من نباید تربیت کنم برو بهشون برس کلتو از ین مبایل بکش بیرون 

والا خیییلی طرف دارم داشت دروغگو

زنیکه احمق هیچ هنری نداشت جز زاییدن حالا یه سره هم تو نی نی سایت پلاس بود احمق اون بچه ها رو که زایی ...

منکه میگم یه بچه ی کم سن بود که داشت نقش مادرشو بازی میکرد 

چون عادی نیست هفت تا بچه داشته باشی دائم تو سایت باشی و درحال اثبات خودت 

وگرنه ادم عاقل میدونه بچه نیاز به رسیدگی داره چه برسه هفت تا باشن🤪

مگه اینکه از این مادرای بی مسئولیت باشه ولشون کرده باشه اینو اون بزرگشون کنن (همون زیر دست و پای خودمون)خودشم تو مجازی پلاس باشه

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

منکه میگم یه بچه ی کم سن بود که داشت نقش مادرشو بازی میکرد چون عادی نیست هفت تا بچه داشته باشی دائم ...

اگه ۸تا بچه داشته باشی نمیتونی به هیچ کاری برسی مگه بفرستی تو کوچه تا شب 

من خودم دوتا دارم بزرگم هستن نهایت یکی دوساعت وقتم ازاد باشه 

ولی خیلییی چندش بود 

اگه ۸تا بچه داشته باشی نمیتونی به هیچ کاری برسی مگه بفرستی تو کوچه تا شب من خودم دوتا دارم بزرگم هس ...

دقیقاااااااااااا