2777
2789
عنوان

امروز خیلی خوشحالم🌱

152 بازدید | 18 پست

اولین دلیل خوشحالیم فسنجونه😂امروز ناهار فسنجون خوردم و سروتونینه که از در و دیوار معده م میپاشه همه جا😂دومیشم اینه که خونه رو تمیز کردم چای دم کردم دارم با توت میخورم گرمای چای که سر میخوره از گلوم میره پایین روحمو آروم میکنه آخیش🦦

خدایا شکرت🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمممم 

عالیه 

فردا فسنجون درست کنم دلم کشید😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

عزیزمممم عالیه فردا فسنجون درست کنم دلم کشید😂

من عاشق فسنجونم منتها چون همسرم و بچه هام دوس ندارن خیلی دیر به دیر درست میکنم امروز گفتم اگه من ناهار فسنجون نخورم میمیرم😂حتما درست کن پیشاپیش نوش جان💙

من عاشق فسنجونم منتها چون همسرم و بچه هام دوس ندارن خیلی دیر به دیر درست میکنم امروز گفتم اگه من ناه ...

مرسی عزیزدلم❤️

بسیار کار خوبی کردی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...