رویاپرداز_گشاد مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 129 عنوان دانشگاههایی که نوشتن فاقد خوابگاه خوابگاه میدن ایا 73 بازدید | 15 پست بنظرتون خوابگاه میدن یا باید چیکار کنم؟شهرای کوچیکی هم هستن سهل دادی زانک ارزان یافتی... 1404/06/18 | 17:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلربا_هستم عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 433 گلم شما میدونی مهلت انتخاب رشته آزاد تا کی هست؟ روزی میرسه که لبخند میزنی و میگی این بیشتر از چیزیه که براش دعا کرده بودم.
پرد۶۶ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 6586 شاید خودگردان داشته باشن یا خوابگاه خصوصی دولتی یا ازاد یا پیام نور؟ آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین
رویاپرداز_گشاد مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 129 گلم شما میدونی مهلت انتخاب رشته آزاد تا کی هست؟ تا ۲۱ ام سهل دادی زانک ارزان یافتی...
atena_r عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 8125 نه دیگه فاقد خوابگاه یعنی خوابگاه نمیدن خوابگاه ملکی یعنی یه هزینه ای میگیرن بابت خوابگاه تو توضیحات نوشته باشه خوابگاه با فاصله 100 کیلومتر یعنی صد کیلومتر فاصله داره از دانشگاه هیچیم ننوشته باشه که یعنی خوابگاه داره نزدیک دانشگاه
رویاپرداز_گشاد مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 129 شاید خودگردان داشته باشن یا خوابگاه خصوصی دولتی یا ازاد یا پیام نور؟ دانشگاه دولتی رشته های تجربی یسری از دانشگاه ها نوشتن فاقد خوابگاه سهل دادی زانک ارزان یافتی...
رویاپرداز_گشاد مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 129 نه دیگه فاقد خوابگاه یعنی خوابگاه نمیدن خوابگاه ملکی یعنی یه هزینه ای میگیرن بابت خوابگاه تو توضیحات ... پانسیونی چیزی پیدا میشه؟ یا کلا هیچ خوابگاهی نمیدن و بابد خودمون خونه اجاره کنیم؟ سهل دادی زانک ارزان یافتی...
atena_r عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 8125 پانسیونی چیزی پیدا میشه؟ یا کلا هیچ خوابگاهی نمیدن و بابد خودمون خونه اجاره کنیم؟ باید اجاره کنین
atena_r عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 8125 پانسیونی چیزی پیدا میشه؟ یا کلا هیچ خوابگاهی نمیدن و بابد خودمون خونه اجاره کنیم؟ مثلا از کتبخونه دانشگاه برای درس خوندن میشه استفاده کرد ولی درکل خوابگاه نداره باید یجا خونه ای اتاقی چیزی اجاره کنین
رویاپرداز_گشاد مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 129 مثلا از کتبخونه دانشگاه برای درس خوندن میشه استفاده کرد ولی درکل خوابگاه نداره باید یجا خونه ای اتاق ... متاسفانه شهرای دوری هم هستنمثل خرم اباد و گرگان و ایذه و.. سهل دادی زانک ارزان یافتی...
atena_r عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 8125 متاسفانه شهرای دوری هم هستنمثل خرم اباد و گرگان و ایذه و.. بنظرم نزن اونارو خوابگاه نداره نمی ارزه بعد دختری تازه خونه هم اجاره کنین تنها سخته زندگی کردن ادم ترسش میگیره شهر دور تک و تنها.
رویاپرداز_گشاد مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 129 بنظرم نزن اونارو خوابگاه نداره نمی ارزه بعد دختری تازه خونه هم اجاره کنین تنها سخته زندگی کردن ادم ت ... راست میگی گلم نزنم بهتره مرسی از راهنماییت ❤ سهل دادی زانک ارزان یافتی...
ملورینممم عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4553 فاقد خوابگاه کلا اصلا خوابگاه نداره خب باید خودت جایی پیدا کنی دیگ غمگین ترین لحظه زندگیم اونجایی بودکه به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم خودم کنارش باشم🖤🍂