2777
2789

۶یا۷هفته امروز خیلی درد داشتم مثل درد زایمان که پایین رحم موقع دردزایمان منقبض میشه بعد یه حالتی هم درد وهم سوزش داره کمرم دردمیکنه شدتش زیاد نیست اما خیلی طولانی سده بنظرتون تاچه اندازه طبیعه ؟صبح وپس فردام که تعطیلن نمیتونم برم دکتر 

تعطیل باشه،  بلوک زایمان که هستن و فعالن. 

برو بلوک زایمان بیمارستان 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرتون طبیعی نیست چون همه میگن اوایل درد دارن وشدتش هم زیاد نیست

من اطلاعاتی ندارم. 

اگر نگرانی و درد اذیتت میده همسرت اومد خونه برید بیمارستان. 

سونو اورژانسی و ازمایش انجام میدن و میگن

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

۵هفته رفتم هنوز قلب تشکیل نشده بود

اره اونموقع زوده، انشالله تشکیل میشه، شیافم بهت داده احتمالا؟ حالا من سابقه لخته خون ندارم، انشالله که چیزی نباشه به من گفتن هفته های اول اگر لکه بینی داشتی بیا سریع دکتر

اره اونموقع زوده، انشالله تشکیل میشه، شیافم بهت داده احتمالا؟ حالا من سابقه لخته خون ندارم، انشالله ...

نه شیاف بهم نداده خونریزی هم ندارم ولی دردروهرروز تقریبا دارم که امروز بیشتر شده 

ممنونم عزیزم توکل برخدا

@بانو_هوانگ_اوک‍ 

سلام وقت بخیر ببخشید میشه خواب منو تعبیر کنید؟؟

خواب دیدم رفتم جایی جوی آب روان بود چند تا تخم بزرگ خیلی بزرگ روی خاک بود  یه قسمتی هم توی جوی بود که مرغ هاتخم گذاشته بودن نگاه کردم دیدم صدای مرغ هامیاد اما خودشون نیستن یکی از تخم مرغ هاروبرداشتم پرت کردم لب جوی وشکست ودیدم تخم دوزرده بود که هردوتا زرده روآب برد ولی ناراحت نبودم از کاری که کردم 

البته من باردارم ربطی به جنسیت داره؟

چون زرده هاروآب بردمیشه جنسیتش دختر باشه؟

@بانو_هوانگ_اوک‍ سلام وقت بخیر ببخشید میشه خواب منو تعبیر کنید؟؟خواب دیدم رفتم جایی جوی آب روان بود ...

سلام عزیزم 

بنظرم بهتره مراقب خودت باشی 

کار سنگین نکنی 

صدقه هم بنداز تا رفع بلا بشه 

تخم مرغ خیلی خوبه ولی اینکه شکستیشون و آب بردشون نه

ربطی هم به جنسیت نداره 

از خودت و نینی مراقبت کن تا انشالا جاش سفت بشه