2777
2789

معمولا علتش تحریک پوسته مثل شیو اشتباه یا لیف محکم یا شوینده بد

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم اینجوریه حتی ساق پاهام فکر کنم بهش میگن پوست مرغی ببظر منم رو اعصابه ولی کاریش نمیشه کرد

پوست بازوم موهم داره ؟کاش لاقل مو نمی‌بود حتی نمیتونم شیو کنم  دور واطراف همه پوست بازوشون صافه آخه چرا منم پاهام اینطوره ولی پا خب اکثرا یکم جای مو مشخصه دست ولی زشته اینطور باشه

معمولا علتش تحریک پوسته مثل شیو اشتباه یا لیف محکم یا شوینده بد

نه عزیزم شانسیه بنظرم من زود زود شیو نمیکنم ولی خب باپایین دستم فرق داره انگار تو ذوقم میخوره 

چراکسی نمیاد تو تاپیک یه راه حلی بده 

پوست بازوم موهم داره ؟کاش لاقل مو نمی‌بود حتی نمیتونم شیو کنم دور واطراف همه پوست بازوشون صافه آخه ...

اره من کلا بخاطر تنبلی تخمدان بدنم پرمو هست 

بازوهام و پاهام کلی مو داره 

یه مدت خیلی با ژیلت و تیغ شیو میکردم بدتر هم 

شده بود

اره من کلا بخاطر تنبلی تخمدان بدنم پرمو هست بازوهام و پاهام کلی مو داره یه مدت خیلی با ژیلت و تیغ شی ...

من کلا بدنم مو داره نسبتا ضخیمم هست تنبلی تخمدان دارم اتفاقا ولی خیلیا اینطورن ولی بدنشون مو نداره آخه چ گناهی داشتم مگ من حتی سینه هام مو دارن پشت باسنم همینطور پودر موبر زدم پرجوش شده

من کلا بدنم مو داره نسبتا ضخیمم هست تنبلی تخمدان دارم اتفاقا ولی خیلیا اینطورن ولی بدنشون مو نداره آ ...

راستش منم همینم هیچ نقطه ای از بدنم بدون مو 

نیستش 

شاید به پودر موبر حساسیت داری 

نه عزیزم شانسیه بنظرم من زود زود شیو نمیکنم ولی خب باپایین دستم فرق داره انگار تو ذوقم میخوره چراکسی ...

اصلا ربطی به زود بودنش نداره. من کلا یک بار موهاشو برداشتم و یه بار کیسه کشیدم هر دفعه تا نزدیک یک سال اونجوری بود یعنی تا مدتها میمونه یه پزشک بهم گفت علتش اینه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اصلا ربطی به زود بودنش نداره. من کلا یک بار موهاشو برداشتم و یه بار کیسه کشیدم هر دفعه تا نزدیک یک س ...

خب پس چجوری شیو کنیم    اکثرا پوست بازوشون هیچی مو نداره بدبختتتتتتتتتت تیم