2777
2789

حالا برای تولد همسرم که چند روز دیگه است باز می‌خوام درست کنم 

همسرم حتی سر کار برده بود همه همکاراش انقدر ناخنک زده بودن چیزی برای خودش نمونده بود ☹️☹️☹️☹️☹️

خیلی عالی بود فقط درست کنید و لذتشو ببرید و اگر تجربه‌ای دارید در این مورد به من بگید 

تاپیکو زدم چون که بلدرچین هم ارزونه هم خیلی خوشمزه‌تر از مرغه هم گرمیه برای اسپرم آقایون و رحم خانما خیلی خوبه 

بچه‌ها خیلی دوسش دارند به نظرم خیلی خوشمزه است من تا حالا نخورده بودم اما واقعاً عاشقش شدم خیلی هم به صرفه‌تر از مرغه 

من اگر بخوام برای هر یه نفر یه تیکه سینه مرغ در نظر بگیرم بلدرچین اگر یه دونه شکم پرشو در نظر بگیرم به صرفه‌تره چون بلدرچین یه بسته گرفتم توش ۵ تا بلدرچین بود کلاً شد ۲۱۰ هزار تومان که خیلی خاصیت داره خیلی زیاد 

غمِ دل با تو نگویم که نداری غمِ دل با کسی حال توان گفت که حالی دارد 

نمیدونم چرا حس بدی داشت تاپیکت🤮🤮

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرز تهیه بگو 

من یه بار گرفتم ولی خوشم‌نیومد میریختم تو سوپ‌پسرم در واقع

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

من هم کبابش رو خوردم هم سرخ شده و خورشتی هر سه بار اجباری انگار کفتر میخوری حالم بهم خورد

عزیزم چه حسی داشتی به نظرت گوشتش چه مزه‌ای بود؟

من قبلا بلدرچین خورده بودم و خیلی دوست داشتم ولی نمیدونم چرا خودم درست کردم اصلا جالب نشد

چیه جوری درست کردید