2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حس بدی بود اگه برگردم امتحان نمی‌دادم هنوز اثراتش باهامه و رو ناخودآگاهم‌ اثر گذاشت یجورایی الب ...

الان چندمی؟

هنوز درست خوبه؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
الان چندمی؟هنوز درست خوبه؟

کنکوریم‌

ولی واقعا خیلی حس بدی بود تا ی مدت زیادی ام همرام بود 

اگه قبول نشدی مهم نباشه برات اصلا همش پارتی بازیه ی کسایی با سهمیه قبول شدننن اصلا باورت نمیشه 

کنکوریم‌ولی واقعا خیلی حس بدی بود تا ی مدت زیادی ام همرام بود اگه قبول نشدی مهم نباشه برات اصلا همش ...

نه 

برای دخترم میپرسم

اهل درس نیست

معدل ۱۹

اما ریاضی هشتم شد ۹

بنظرت ارزش داره پول و انرژی بزارم؟

ممکنه قبول نشه روحیه اش خراب بشه مثل شما؟

چکار کنم😭😭😭

بنظرت ارزش داره وقت بزارم هزینه کنم هلش بدم جلو؟

اگه نشدم چیزی و از دست ندادی 

تلاش کن ولی خیلی روش حساب باز نکن که بعدش تا امید بشی 

من غیر انتفاعی خوندم دقیقا دبیرای تیزهوشان شهرمون تو مدرسه ما درس میدادن 

بعدش فهمیدم همچنین فرقی نمیکنن با بقیه معلما

اگه نشدم چیزی و از دست ندادی تلاش کن ولی خیلی روش حساب باز نکن که بعدش تا امید بشی من غیر انتفاعی خو ...

شهریه ها کدوم بالاتره؟

نه برای دخترم میپرسماهل درس نیستمعدل ۱۹اما ریاضی هشتم شد ۹بنظرت ارزش داره پول و انرژی بزارم؟ممکنه قب ...

اگه شما خیلی ازش توقع داشته باشید که حتما باید قبول بشی و اینا اره رو روحیش‌ تاثیر میذاره 

دبیر شیمی مون میگقت که تو کلاس خصوصیاش بچه های که باهاش خیلی راحتن و درد دل میکنم میگن ما اصلا باهوش نیستم وقتی ازشون میپرسم چرا میگن چون نمونه قبول نشدیم 

یک جورایی رو ناخودآگاه شون این شکست تو سن کم تاثیر گذاشته درست مثل حس شکست تو کنکوره

اگه شما خیلی ازش توقع داشته باشید که حتما باید قبول بشی و اینا اره رو روحیش‌ تاثیر میذاره دبیر شیمی ...

میترسم کنکور هم نخونه

بالاخره مدرسه خیلی مهمه رقابتی باشه

مدرسه دختر من همه مرفهین بژ درد 

اهل تیپ و آرایش و رنگ مو و اینترنت و ...

من خودم برای نهم به دهم قبول نشدم چون ریاضی به جای ده تا هشت تا حل کردم خونمون وحشتناک بود خیلی زیاد انفجار غذا داری بودی بدیش اینه بود که همه فکر میکردن من تیزهوشان قبوله اما چیز بد این بود یکی از فامیلامون انسانی قبول شد نمونه من تجربی بود بعدش خیلی سر من کوبیدن که آره اون قبول شد تو نشدی درصورتی که انسانی آسون تره منم دیگه الان رفتم غیر انتفاعی 

برای رسیدن به بعضی چیز ها باید از چیز های دیگر گذشت ..

میترسم کنکور هم نخونهبالاخره مدرسه خیلی مهمه رقابتی باشهمدرسه دختر من همه مرفهین بژ درد اهل تیپ و آر ...

همه که درس خون نمیشن 

بخدا الان هرکی مهارت داره پولم داره می‌تونه کلی کار دیگم‌ کنه

بالاخره میخواد درس بخونه که مستقل شه