2777
2789

دندون عقل رو نمیگم،مثلا دندون چهار یا پنجشو؟؟

برا دخترم گفتن باید دندون ۴کشیده بشه تا دندون نیش بیاد پایین 

اصلا دلم به کشیدن نیست،دندون سالم وتازه رو بکشم 

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏

از یه متخصص دیگه بپرس چون به خیلیا گفتن این کارو بکن و عادیه برای مرتب شدن دندون ها

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید اینو از چهارتا متخصص دیگه بپرسی. خیلیا رو دیدم باید اینکارو میکردن تا دندوناشون مرتب بشه. یه دن ...

از سه تا پرسیدم، یکی گفت حتما،یکی گفت بیست درصد امکان داره بدون کشیدن باشه

یه دونه نیست از دو طرف باید بکشه

من خودم دندون کشیده داشتم جاش خالی بود که با ارتودنسی جاها تقریبا پرشد 

بعضی ها فکشون کوچیه باید بکشن ولی با چندتا دکتر مشورت کن

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

از یه متخصص دیگه بپرس چون به خیلیا گفتن این کارو بکن و عادیه برای مرتب شدن دندون ها

یعنی شما خیلیارو دیدین این کارو کردن، دخترم ۱۱سالشه،تازه دندون دائمی در اورده

آره به منم گفتن من اونموقع ۱۲ سالم بود

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

کوچیکه خوب باید دندوناشو بشوره صبر کن بزرگ بشه

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

یعنی شمام اون سن دندون دائم رو کشیدین؟؟

خیر ولی دکتر بهم گفت باید بکشی البته دندون عقل رو

شرایط، سن و نوع فک خیلی مهمه به حرف دکتر گوش کنید مخصوصا اگه پیش چندتا دکتر رفتین

خب دیگه هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد

نمیدونم چرا اینقدر بخاطر دوتا دندون ناراحتم،آخه تازه در آورده،میترسم دندون عقلش زیاد با دوام نباشه یا کج دربیاد ودندونش الکی کم بشه

خیر ولی دکتر بهم گفت باید بکشی البته دندون عقل روشرایط، سن و نوع فک خیلی مهمه به حرف دکتر گوش کنید م ...

باشه ،ممنون عزیزم 

کوچیکه خوب باید دندوناشو بشوره صبر کن بزرگ بشه

نه ناجوره خیلی ،دندون نیشاش از بالا در اومده،فضا کم داشته،دکتر گفت باید ۴ رو،بکشم تا اونا بیان پایین

بازم باید با دکترش خوب صحبت کنم تا مطمئن بشم راه دیگه ای نداره