2777
2789
عنوان

مسافرت رفتیم

238 بازدید | 14 پست

یه مسافرت خونوادگی با عروس ها و مادر و خواهرم رفتیم

مادرم تابلو فرق میذاشت بین بچه ی برادرم و بچه های من بین زن برادرم و شوهرمن

همیشه خونواده ی برادرم  براش اولویته والا همچین عروس با محبتی هم نداره برا عید دیدنی رفته بودیم تا ساعت ده و نیم شب خونه شون بودیم برنامه ی سفر رو ردیف میکردیم دریغ از یه املت ولی الان خونواده ی خودش رو برا شام دعوا کرده حالا این به درک فقط طرفداری همه جانبه مادرم در برابر این رفتارها آدمو ناراحت میکنه انگار منو نزاییده و عروسمون رو زاییده....... تنها عروسش نیس همه ی فک و فامیلش از ما ارجح ترن براش..... مارو فقط و فقط برا حمالی میخواد...... همیشه اخمو هس جلو ما ولی وقتی عروس دوردونه ش میاد گل از گلش میشکفه..... 😟دیروز عصر  از مسافرت برگشتیم  خسته کوفته  با بچه ی کوچیک زنگ زده بیاین برا شام داره برام مهمون میاد انگار من رباطم.....  چرا عروس عزیزت نمیاد برات کار کنه.... نمی دونم چرا بعضی ها پسر رو برا خودشون معبود کردن و دختر رو هیچ.... 

❤❤❤❤

عروس بیاد کار کنه ؟

مادر شماست عزیزم

و اینکه اون غریبه ست به قول خودت مادرت شما رو به دنیا اورده

خوب پیش شما واقعا حس واقعیش رو نشون میده

و پیش عروس حتی اگه کسل باشه باید فیلم بازی کنه

نمیشه که با اخم بشینه

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله من که برعکسش رو دیدیم

کلا دخترشون براشون مهمه و عروس رو انگار برا کارگری فقط گرفتن

البته نمونه مادرشما مادربزرگ من هست که خیلی خیلی زیاد هوای عروس و تنها نوه پسریش داره طوری که محاله اسم زن داییم رو بدون پسوند خانم بیاره..هرچی هم به مادربزرگم کادو بدیم میده به تنهاعروسش

😯😯😯😯😯

دقیقا خانواده شوهرم کلا دختراشون دوست دارن .مادرشوهرم اینقد هوای دامادشو داره هوای پسراشو نداره که شوهرم شک کرد رفت پیش مادربزرگش قسمش داد که نکنه من سر راهیم نکنه بچه اینا نیستم . 

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
[QUOTE=56213254]کاش مادرشوهرمنم شوهر منو بچه هام دوست داشت خیلی بهشون توجه میکرد . حالا من به درک او ...

من عین خیالم نیست😐ولی شوهرم ناراحته که مامانش هواشو نداره😔

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊