بچه ها من جوش هاي ريز سر سفيد كل صورتمو مگيره خصوصا كنار لب و پيشوني همه كار كردم راكسي سايكلين و اداپالن وكرمهاي مختلف و سيپروترون كامپاند ر حجامت و همه چي ديگه ميخام راكوتان بخورم دم عيده دكترا هم نيستن چيكار كنم تو اين مدن😔😔😔🙏🙏🙏
👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
خیلی عوارض داره باید حتما انزیمای کبدت چک شه که از کار نیفته
تا حداقل یه سال بعدش هم نباید باردار شی
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
وقتي همه درمانها رو كردم و عوارض اينهمه دارو و كارهاي مختلف رو كردم نتيجه اي نداشته حداقل داروي كه ميدونيم جواب ميده انجام بديم هيچ داروي بي عوارض نيست كه .نه ميخام دوره درمان از دكتر بگيرم با ١دونه دوتا كه معلومه احمقانه است اگه فكر كنم خوب بشه
حرف جوش رو نزن که میخام خودزنی کنم. خسته شدم بخدا انقدر خرج اینحوشا کردم و نتیجه نگرفتم همه اینایی رو که گفتی زدم و خوردم راکوتان خیلی عالی بود ولی تا قطع کردم جوشام ریخت بیرون همین الان صورتمپر از جوش و لکه جوشه
دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟ امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.