2777
2789
عنوان

جدابشم یا نه)))

151 بازدید | 19 پست

خانما من سه ساله تو رابطم و عقد ننیستیم و ب معنای واقعی نفسم به نفسش بنده

خیییلی اذیتم میکنه ی شهر دیگه تنها زندگی میکنه و اون وقتی پیش من بود( تو شهر خودمون) دوبار خیانت کرد اونجا ک دیگه.. تنهایی زندگی میکنه 

بهش میگم خودتو عوض کن میگه هیچوقت خودمو عوض نمیکنم همینی هستم ک هستم و عوض نمیشم

هرشب مسته هرشب ول میگرده هرشب...خیلی اذیتم میکنه هرشبم ازش گریس نمیتونم واقعا ولی

نمیتونم دل بکنم هرچقد تلاش کردم نشد نشددد 

من خیلی چیزارو برای اولین بار تجربه کردم باهاش خیلی بخاطرش جلو خونوادم ایستادم

چیکار کنم؟؟ توروخدا دیگه اشکی نمونده برام خواهری کنید کمکم کنید)))بگین میشه فراموش کنم؟؟کابوسم اینه بغیر من بره با یکی ازدواج کنه میترسم جداشم و از دستش بدم

الان یهو گفت نمیخامت و بلاکم کرد(قبلنم این کارو کرد ولی برگشت هی میره هی میاد)اما حس میکنم الان واقعا میخاد بره

..

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا دیوونه ای؟ ی لحظه هم تو این رابطه نمون حداقل به فکر بچه های آیندت باش فردا پس فردا با دوتا بچه ...

نه خواهر نه 🥺😭

دختر قشنگم ، این به رابطه سمی هست ، این آدم هم نرمال نیست ، براساس احساس تصمیم نگیر عزیزدلم

تروخدا دعام کن من مردم اینقد از خدا کمک خواستم اما..

۲،۳ خط اولو خوندم مغزم سوت کشید

هر چیزی  ازش داری نابود کن

گوشیتم تا یه مدت خاموش کن بده دست یکی از اعضای خانوادت ک برات نگهداره هر چی التماس کردی بهت نده

خودتم تحت نظر روانشناس باش

حتی شده هر روز

بخدا الان عذاب بکشی خیلی خیلی بهتره تا بعد

الان داغی نمیفهمی ولی بعدا میفهمی چ لطفی کردی ب خودت

۲،۳ خط اولو خوندم مغزم سوت کشیدهر چیزی ازش داری نابود کنگوشیتم تا یه مدت خاموش کن بده دست یکی از اع ...

بخدا من افسرده ی مریض شدم از دستش