2777
2789

یک هفته ست عمم و دخترش شوهرش مهمون منن بهترین پذیرایی و ازشون کردم بعد الان دختر عمم رفت فروشگاه خرید کرد فردا میخوان برن یه سری خریدا رو اورد بالا بعد تو اشپزخونه بودم دیدم عمه ام با حالت دو رفت سمت دخترش خریدا رو گرفت برد تو پارکینگ گذاشت تو ماشینشون فقط یه نوشابه ماست کوچیک اورد بالا به قدر بهم برخپرد و دلخور شدم بخدا نه به خاطر خرید من اصلا. توقع ندارم مهمون تو خونه من خرج کنه بهترین پذیرایی هم میکنم شما جای من بودین دلخپر نمیشدین یا حساسیت من بی مورد یه جور زرنگ بازی دیدم یا نمیدونم به روش بیارم؟؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونت راه نده بابا بدم میاد اینجوری از آدم سواستفاده میکنن

به نظرت یه جوری به روش بیارم که من گدای خرید کسی نیستم تیکه بندازم وای بخدا اگه بدونی چه حالی ام حس بدی بهم دست داده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه هفته زمان زیادی هست واسه مهمون داری شمام می‌رید خونشون تلافی می کنند؟من جای شما باشم صحبت نمی کنم ...

نمیتونم هضم کنم میخوام بگم خدا رو شکر ما گدای خرید کسی نیستیم اخه این چه حرکتی بود 

اصلا قبول نمی‌کردی میگفتی میخوام چیکار لازم نیست 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم