2777
2789
عنوان

من چرا باید جذب یه خانوم بدکاره بشم و دوسش داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 17 پست

ما تا اومدیم اینجا تو ساختمون همسایه پایینی گفت دختر روبرویمون مشکل اخلاقی دارن خیلی چیزا گفت من گوش ندادم ولی صمیمی هم نشدم .بعداز چند وقت واقعا متوجه شدم مشکل رفتاری اخلاقی دارن با هیچ کس نمیسازن فضول دخالت کن .من یه جوری به زنه انداختم من اهل رفت و امد با همسایه نیستم .نکن خواهر من بیکاری 

ولی بویی که هرشب میاد از خونش همسایه ها میگن حشیشه خدا داند

فاصله بگیر وگرنه ممکنه دوستی دوستی ازت بکنه پوستی. یهو به خودت میاد موادی شدی. سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن دخترجان. خودتو زندگیتو بچسب.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما میگیم خانم خوبیه اصلا تهمت بهش زدن ولی اگه یه روز بری خونشو به کاسطه همون تهمت یهویی پلیس بریزه اونجا بگیرتت چکار میکنی؟؟ باهاش سلام احوالپرسی کن ولی نرو خونش 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید