2777
2789

بهش هم تذکر داده باشین اما اهمیت نده چیکار میکنین؟؟

تازگیا باهاش خونه اقوامش میرم مهمونی پیش مادرش میشینه خیلی طرفداری خواهر و مادرش و میکنه تو جمع هاا جلو بقیه اصلا توجه نمیکنه حرفی میزنه منم ناراحت میکنه حرفش

خوتو بکشی هم عوض نمیشه 

شوهر منم همینه

فقط عادت کردم 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودمو جناح مخالف خانوادش قرار ندادم ک مجبور نشه انتخاب کنه چون قطعا ناراحت میشم    ممکنه همسرم جناح مخالفم نباشه ولی خب قطعا براش سخته هندل کنه ارتباط دوجناح رو    سعی کردم آسته برم آسته بیام تا گربه شاخم نزنه

نمیدونم چه واکنشی تو جمع نشوم بدم که تکرار نکنه میترسم تو جمع بحث پیش بیاد طرف اونارو بگیره و من بشم ...

سعی کن هیچی نگی 

وقتی خونه خودتی با لحن مهربان بهش بگو عزیزم من دلخور میشم ازت همیشه طرف خانوادتی طرف منم باش خب

بخدا اصلا دیگه بهش هیچ حسی ندارم هیچچچ

فقط راهش اینکه 

از خانوادش هیچ صحبتی نکنی 

گلایه نکن 

چون فقط اعصاب خودت خورد میشه

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

فقط راهش اینکه از خانوادش هیچ صحبتی نکنی گلایه نکن چون فقط اعصاب خودت خورد میشه

بخدا هربار میگم نمیبینمشون اصلا ولشون کن بهشون فکر نکن یچیز جدید پیش میاد