2777
2789
عنوان

میدونم خیانته ولی چیکار کنم

206 بازدید | 19 پست

خودش میدونست یکی دیگه رو دوست دارم ولی اومد جلو با هزار و یک ترفند و دعا و طلسم ازش جدام کرد و خودش برنده شد...دیروز داشت لباس پررو میکرد بهش خیره شده بودم حواسش نبود توی ذهنم میگفتم اگه اون جاش بود چی میشد اگه بهش میرسیدم چی میشد یه لحظه با صداش به خودم اومد خیلی وقت بود تو فکر بودم و بهش خیره شده بودم ...وقتی گفت چته تو فکری دوست داشتم گریه کنم💔😔فکر نمیکردم به اینجا برسم

کاش مهرش از دلم میرفت و با همین ادامه میدادم..حکمت این کارت چیه خدا ..داری انتقام چیو میگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی گریه کردم خیلی به خدا التماس کردم خیلی به بزرگترای فامیل التماس کردم..نشد که نشد💔😔

پس قسمت این بوده سعی کن اونو فراموش کنی همه چی رو بسپر به زمان

هر نظری میزارم برای استارتر تاپیکه دوست عزیز

اگه هنوز جدی نشده بهم بزن هم اون گناه داره هم خودت

گناه نداره بخدا گناه نداره...اون همه چیو میدونست

اون قبلا نامزدم بود با دختر عموم خیانت کرد بهم رفت کلی دختر بازی کرد برگشت خانوادم گفتن تو بدنامش شدی یا این یا نمیذاریم درس بخونی منم تازه دانشگاه قبول شده بودم💔

گناه نداره بخدا گناه نداره...اون همه چیو میدونستاون قبلا نامزدم بود با دختر عموم خیانت کرد بهم رفت ک ...

عزیزدلم میفهمم چی میگی

از این لحاظ میگم که خب داره با یه آدمی زندگی‌میکنه که ذره ای علاقه بهش نداره و موقعی پشیمون میشه که دیگه دیره