2777
2789

در هرصورت حتی اگه باهات دشمنم شدن و قبول هم نکردن تو بگو و اگاهشون کن...بهش بگو خودش بره پیگیری کنه مطمئن شه اگه تو رو قبول نداره،فردا نزنه تو سر خودش...بگو به خاطر خودش میگی نه اینکه از پسره خوشت نمیاد بلکه عاشق خواهرتی و زندگیش برات مهمه....

لخدا اینفدر زدن تو ذوقم خواهرم عاشق شده چشم بسته شده خانوادم هم بی بند بار هشتن

خواستم بگم به بابات بگو بره استعلام بگیره همین جوابو بهش بدن که شکایت معریه روشه بزنع پدر پسره رد دربیاره که گفتی بی بندوبار هستن متاسفم ،ولی به خواهرت بگو یا مادرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا اینکه عقد کنه میدونستم ولی خرف گوش نمیدادن الان که عقد کردن عمرا گوش بدن میخوام یه جور غیر مستق ...

اره بده...

بزار خواهرت تا عقد طلاق بگیره وگرنه عین من بعد ۳سال سیاه بخت میشه

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

میگی عقد بوده طلاق گرفته دیگه مهریه همون خانوم رو داره میده باهاش زندگی نمیکنه که خواهرت بشه هوو

شهر ما کوچیکه

جدیدا تو راه یه پسر جون فوت شده تو تصادف 

نامزد خواهرم گفت این پسر جون دیدید فوت شد گفتم خب 

گفت همسر نامزد سابقم بود پنجاه روز بود عروسی کرده بودن 

خدا جا خق نشسته این حرفا 

منم رفتم راجب او پسره که فوت شده تحقیق کردم گفتن اصلا زن نداشته  

به خواهرت نگو به بابات بگو بعدا چیزی بشه سر تو خراب میشه مخصوصا خواهرت بهت گفت تو دخالت نکن

پدرم ادم به درد بخوری نیست 

هزاران بار کفتم 

میگه بخت دخترم خراب نکن

خواستم بگم به بابات بگو بره استعلام بگیره همین جوابو بهش بدن که شکایت معریه روشه بزنع پدر پسره رد در ...

استعلام گرفتن باید اشنا داشته باشی غیر قانونی هست ن

پدرم ادم به درد بخوری نیست هزاران بار کفتم میگه بخت دخترم خراب نکن

میخوای به خواهرت بگی؟

یا به اون مرده بگو چیز های که به تو گفتم رو به خواهرت بگه

برای رسیدن به بعضی چیز ها باید از چیز های دیگر گذشت ..

میخوای به خواهرت بگی؟یا به اون مرده بگو چیز های که به تو گفتم رو به خواهرت بگه

خواهرم حرف تو گوشس نمیره 

نهایت مثل قبل میشه که حلقه پس داد این بار طلاق میکره 

دوباره زیر زیرکی باهاش ارتباط میگره میگم دوباره میخوام زنش بشم 

اونقد ابرو وایمون نمیمونه

قبلا اینکه عقد کنه میدونستم ولی خرف گوش نمیدادن الان که عقد کردن عمرا گوش بدن میخوام یه جور غیر مستق ...

آره بهترین کار همینه گزارش بده رسوا میشن پیش خواهرت و خانوادت بدون اینکه مستقیم دخالت کرده باشی