2777
2789
عنوان

پربازدید امرووووز

134 بازدید | 16 پست

خواااهش میکنم اگر اطلاع یا تجربه ای دارید بگید 

کسی هست صورتش موی زائد دراومده باشه و یجوری ریشه‌کن شده باشن و از بین رفته باشن ؟ 

نگید لیزر ، که لیزر این بلا رو سرم اورد . ازمایش و سونو هم رفتم . پوستمو داااغووون کردن 

هرچی بند هم میندازم کمتر نمیشن ، اضافه هم شدن تو این چند سال ‌.. 😭😭😭😭😭 بهترین پوست رو داشتم ، داغون کردن این موهاااا 😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا پر بازدیده چون لیزر اینکارو نمیکنه خدایی ولی باشه میخواهی بگی ضرر داره بده اخه خاک توسرش بیایی ...

بله . لیزر فقط برای موهای ضخیم جواب میده ، نمیدونم استباه شات زده یا صورتم شوک بهش وارد شده ... نمیدونم هرچی هست فعلا ک گرفتارشم .... 

بله . لیزر فقط برای موهای ضخیم جواب میده ، نمیدونم استباه شات زده یا صورتم شوک بهش وارد شده ... نمید ...

خیلی بده . بدترین چیز برای یه دختر که زیباییش براش مهمه

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

لیزر کلا برا موهای کلفت جوابه نازک که باشه اول کلفت و پر میکنه بعد نتیجه میده

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

چند ساله دارم بند میندازمشون. وحشتناکه دردش و زااااار میزنم . متاسفانه اگه کسی خانواده دلسوز داشت تا الان کل ایرانو گشته بود مشکلشو حل کنه . دیگه درد ، دردِ....