2777
2789
عنوان

بسه دیگه واقعا

184 بازدید | 13 پست

میدونم قراره تعلیق شم اینم پاک شه به درک انقد ترسویین که صورت مسئلرو پاک میکنین مث هرباری که تاپیک زدم

روزی شیش ساعت اینجا کم کمش برقا میره دو ساعت کلا کلاس دارم تو تاریکی میشینم مینویسم تا یکی دوساعت میاد دوباره میره اینترنتا هم باهاش میره آبم قطعه

مگه میشه یه مملکت شیش ساعت از روزشو برق نداشته باشه؟؟؟ این مسخره بازیا تا کی ادامه داره؟ یه پرینت میخوای بکنی اینجا قطعه میری تا اونجا اونجام قطع میشه یه کار اداری داری برقا قطعه هیشکیم هیچی نمیگه بگی هم، دفاع میکنن میپرن بهت که مگه چقدره مگه چیشده بعد میگن ما عرزشی نیستیم چرا جاهای دیگه اینجوری نیست؟ چرا؟ چرا ما باید اینجا باشیم؟

یه چیزیو دفعه پیش خیلیم نگذشته نهایتا دو هفته خریدم پنجاه تومن این هفته شده هفتاد تومن مگه چندرغاز حقوق ما چقدر میکشه....از کیه هرجا میریم قیمتا سرسام آورن نمیشه هیچی خرید.. 

چرا واقعا چرا... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی سال پیش گفته شد فریب تبلیغات نخورین ۱۶ میلیون از ۸ سال عبرت نگرفتن و مجدد همون انتخاب کردن.

حالا حالا ها باید بکشیم کمش تا سه سال آینده

عوضش برق نداری  آب نداری هر روز نسبت به قبل گرونتر میشه فدا سرت عوضش گوگل پلی رفع فیلت ر شده 🤣عوضش واتس اپ رفع فی لتر شده.

دارنده واتس اپ خودش تلگرام استفاده می‌کنه😆

سه سال هم تحمل کنین تو انتخابات بعدی باز میان فریب میدم ملت ...باز انتخابشون میکن بازم روز از نو روزی از نو.

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
فقط یه کلمه میگم نه برق کمه ، نه آب که در اون حد فاجعه باشه اینا همش هدفمنده....موثق و با اطمینان هم ...

دقیقا هدف اینه ملت کاری کنن تا اتحادشون بر هم بزنند و وادار کنند اتفاقات ۸۸ رخ بده

ولی کور خواندن.

ولی به سلام ویژه عرض کنم به ۱۶ میلیون 

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم