2777
2789

من جشن بله برون داشتم با تعداد ۷۰ نفر

جشن عقد داشتم ۱۵۰ نفر

همه هم بابام گرفت

جهازمم تکمیل بزرگ تا خرده ریز برای کادو عروسیم نیمست خریدن برام

یه عروسی میخوان بگیرن که دوسوم مهمونا برا خودشونن ما کلا کم جمعیتیم ۳۰ تا ۵۰ تا مهمون 

توقع حنابندونم داره 

بعد عروسی ما پاییز هستش من معلمم قشنگ درگیر مدرسه میشم اون تایم خیلی سختم میشه تو اون هیری ویری مراسم حنابندونم بخوام بگنجونم دیگه هیچی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه جهیزیه هم ی مقدارش رو باید داماد بگیره ما تیکه های بزرگ رو داماد میگیره

اره شوهر منم سه قلم بزرگ گرفت یخچال تی وی لباسشویی

اما سرویس چوب کامل فرشا و ظرفشویی و تمام برقی و خرده ریزا من خریدم

خونه تون آپارتمانیه؟ اگه آره که حنابندون نمیشه گرفت. اگه هم میگه تو تالار بگیر که اونم حرف اضافی میزنه. تو حنا بندون بیشتر خانواده عروس هستن و چند نفر از فامیل درجه یک داماد میان.مثل خواهر و مادر و مادربزرگ.برا ما که اینجوریه. شما بگو ما فامیل راه دور داریم اگه دعوتشون نکنیم حنا بندون قهر میکنن پس همون بهتر که نگیریم.

چه پروو هست اصلا ب خواسته هاش توجه نکن دو روز دیگه واسه سیسمونی هم اذیتتون میکنه بگو نظر ما اینه حنابندون نگیریم وسلام

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
حنابندون الان دیگه کسی نمیگیرع البته توتهران شهرای دیگه رو نمیدونم

ما خودمون شهر کوچیک زندگی میکنیم. اینجا هم دل بخواهی هس. ما نگرفتیم. چون فامیلامون همه از شهرهای دیگه اند.اگه حنا بندون میگرفتیم باید تا روز عروسی تلپ میشدن خونه.فک کن هر روز ۵۰ ،۶۰ نفر رو شام ناهار بدی. آشفته بازاری میشد که بیا و ببین.