2777
2789

دیشب کلی پول رژ و مداد و پنکک دادم 

الان رژ رو زدم لبام دوسش ندارم اصلا بهم نمیاد 

هفته پیش رفتم ی مانتو ی شلوار گرون گرفتم الان دقت میکنم میبینم تیپم افتضاحه اصلا جور نیست 

بعضیا رو میبینم با نصف پولای که من خرج میکنم ی تیپای و ی ارایشای میکنن خوشتیپ و خوشکل میشن 

چ وضعشه هرچی میگیرم به دلم نیس حرصم گرفته دلم میخواد رژ رو پرت بدم بیرون

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه تینت لب بگیر یا رژ قهوه ای  هم به همه میاد و واسه لباس هم همیشه سعی کن یک شلوار بگیری که بتونی با همه نوع مانتو یا شومیزی استایلش کنی 

مثلا شلوار پارچه ای فول بگ از این جدید ها ک مد اومدن خیلی نازه رو همه چی میاد من همیشه باهمه مانتو و کت ها و شومیز هام استایلش میکنم عالیه رنگ شلوار تو یا مشکی یا قهوه ای یا کرم بگیر عالی میشه 

مانتو هم از همین کوتا ها بگیر یا کت و اینکه وقتی مانتو یا شومیزی میخوای با شلوارت استایل کنی همیشه خودت یک مدل شون بده که عالی بشه مثلا شومیز تو بزار زیر شلوارت اگ کت خواستی بپوشی بعد استین ها شومیزت پیدا باشن از زیر کت 

یا شومیز خالی که میپوشی یک ور شو بزار زیر شلوارت خیلی ناز میشه

همیشه تینت لب بگیر یا رژ قهوه ای هم به همه میاد و واسه لباس هم همیشه سعی کن یک شلوار بگیری که بتونی ...

ممنون امتحان کنم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑