2777
2789

قرار شد بیاد خونه رو ببینه همسرم بش گف حتما قبل اینکه حرکت بکنی باهام هماهنگ بکن چون از راه دور میاد یکی دوساعت فاصله س تا برسه 

خداروشکر امروز من نرفته بودم سرکار 

دیشب بخدا ی حسی بم میگف مث همیشه گوشیتو سایلنت نکن شاید زنگ بزنه 

ساعت ۷:۳۰ زنگ زد تازه😂😆

اول صبحی بیدارشدم گوشیو دادم ب شوهرم میخواست بره سرکار. 

شوهرم گفته بود من مگه ن بت گفتم قبل حرکتت بم زنگ بزن الان میتونی بیای خونه رو از بیرون ببینی فقط 

ولی دیگه گفتم بذار بلند شم گناه دارن اینهمه راه اومدن شاید هم مشتری واقعی باشن بذار بیان ببینن خونه رو بعدش بخوابم 

خیلی اقای ساده ای بهش میخورد باشه با زن و بچشم داره میاد 

😂😂😭

ان شاالله مشتری خوبی باشه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه واقعا دنبال فروشی ،پس باید براش تلاش کنی همین هم ک از خوابت میزنی و خونه را اماده میکنی ی ...

عزیزمی

اره واقعا دنبال فروششم وااای اگه فروش بشه من قطعا خوشحال ترییییینم چون ب ارزوم میرسم و خونه بهتر و بزرگتر تو منطقه بهتر میتونیم بخریم 😢😍

برامون دعا کنید حتما صلاحی در این قصیه بوده ک هم نصف شبی زنگ زد هم اول صبح 

عزیزمیاره واقعا دنبال فروششم وااای اگه فروش بشه من قطعا خوشحال ترییییینم چون ب ارزوم میرسم و خونه به ...

انشاالله که هرچی خیره براتون پیش بیاد و همیشه سلامت و شاد باشید 

خیلی خوبید 

من تماس بعد ساعت ده رو جواب نمیدم😂ان شالله بهترین ها براتون رقم بخوره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

عزیزمیاره واقعا دنبال فروششم وااای اگه فروش بشه من قطعا خوشحال ترییییینم چون ب ارزوم میرسم و خونه به ...

بسلامتی ان شاءالله بهترینشو بخری

عزیزم تو هم برا ما دعا کن امروز معامله خوب پیش بره و صلاح بشه ک ما هم خونه مون بخریم دیگه بعد دوهفته راضی شد بفروشه

انشالله دعا کنید😢😍همگی دست ب دعااااا ک مشتری خوبی باشه و بخرتش😭😂😍

انشالله با برکت بفروشیم ما هم گذاشتم دریغ از یک نفر که بیاد

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌