2777
2789

برادرم یه دختر خانمی رو گفت میخام گفت وای ایو چطور میخای سنش بالاست بدرد نمیخوره دختر کم سن بگیری باید چطور تونست همچین حرفی بزن مگه به سن اخه منم دخترشم یعنی کسی نباید بیاد منو بگیره چطور میتونه اینقد بد باش یوقتایی حس میکنم عاطفه واحساس نداره دقیقا برعلیه دختراست

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

خب نظرشو گفته.

علیه زن نبود حرفش.

اگه میگفت زن نگیر زن به درد نمیخوره میشد علیه زن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت اینطوریراجبمامانت صحبت نکن بچه

عجب 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

بله درست میگید

بعضی کاربرا اینجا فکر میکنن حتما سر زنارو باید برید تا زن ستیز بود، مثل داعشیا و طالبانیا

درصورتی که تیزی بعضی حرفا از صدتا تیغ بیشتره

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خب نظرشو گفته.علیه زن نبود حرفش.اگه میگفت زن نگیر زن به درد نمیخوره میشد علیه زن

یعنی چی یعنی دختر سنش کم نباش نباید ازدواج کن بعد پسرمشکل نداره

یعنی چی یعنی دختر سنش کم نباش نباید ازدواج کن بعد پسرمشکل نداره

باید ازدواج کنه با مرد مناسب خودش.

پسر هم نمیتونه سن کم زن بگیره باید تلاش کنه خونه و ماشین بخره خب طبعا سنش بالا میره

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بله درست میگیدبعضی کاربرا اینجا فکر میکنن حتما سر زنارو باید برید تا زن ستیز بود، مثل داعشیا و طالبا ...

دقیقا یعنی دختری که سنش رفت بالا حق زندگی نداره اصلا کی گفته اگع پسر باش چرا نمیگن 

دقیقا یعنی دختری که سنش رفت بالا حق زندگی نداره اصلا کی گفته اگع پسر باش چرا نمیگن

مسئله همینجاست دیگه...

دقیقا اینجا همون نقطه ای هست که فرق زن ستیز بودن رو با ی نظر معمولی دادن رو میشه فهمید

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

حق با مامانتونه 

اگه سنش در حد 5 سال بالاتر از داداشت هستش بنظر شخصی من مناسب ازدواج با داداشتون نیست نه اینکه اون خانوم مناسب ازدواج نباشه 

اسمش رو روشن فکری‌ نمیشه گذاشت چون واقعااا 90 درصد ممکنه به اختلاف بخورن!

رده‌های سنی بالا معلومه که میتونن ازدواج کنن ولی با رده‌ی سنیه خودشون 

این رو کاملاااااااااااا تجربه کردم که راجبش صحبت میکنم.