2777
2789
عنوان

افسردگی و وسواس مقاوم به درمان

47 بازدید | 10 پست

بعد دو سال زجر کشیدن از وسواس فکری هنوز بهتر نشدم و انقد حالم بده دلم میخواد تا صبح گریه کنم و با ناخونام بدنمو تیکه پاره کنم همه داروهارو امتحان کردم حتی نوروفید بک و دستگاه های مثلش بیشتر ۴۰ جلسه

آیا اورثینک همون وسواسه 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وسواس چه موردی داری

مثلا فکر میکنم دوستام میخوان برن آبرومو ببرن پشت سرم حرف بزنن یا فکر میکنم بیماری دارم ده بار توی یک ماه آزمایش دادم چیزی نبود ولی باورم نمیشه که جسمم سالمه 

مثلا فکر میکنم دوستام میخوان برن آبرومو ببرن پشت سرم حرف بزنن یا فکر میکنم بیماری دارم ده بار توی یک ...

وای درکت میکنم با این وجود که من از آزمایش بخاطر جوابش میترسم

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

اون نشخوار فکری هستش و درمانش آسونتر

من اونو دارم خیلی بده نابودم میکنه 

به امید رهایی هممون😢

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

ادامه بده منم وسواسم شدید بود بعد ۶ ماه دارو خوردن بهترم به هیچ عنوان داروهاتو قطع یا کم و زیاد نکن ...

دکتر فقط دز دارومو همون داروی قبلیمو بالا برد و حالم بد شد اما گفت فقط دو هفته اول اضطرابت میره بالا اما الان دو هفتت شده