2777
2789
عنوان

چجوری باهاش دوست شم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 27 پست
اول بهش بگم پیجت چیه؟بعد از اینکه پیجشو داد بهش بگم امشب برنامه ای داری؟ اگه کاری نداری که یه سر بری ...

آره حتما بگو بهش 

بعد یکم مقدمه بچین بگو شخصیتت خیلی شبیهمه وایب مثبتی ازت میگیرم و خانوم خوبی هستی و اینا بعد پیشنهاد بیرون رفتن بده 

نتیجشو هم لطفا تاپیک بزن یا ریپم بزن ببینم، خیلی هیجان زدم بدونم واسه هم ساخته شدید یا نه، شایدم خودم یکم اعتماد به نفس گرفتم پیشنهاد دوستی به کسی که باهاش حال میکنم دادم 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حتما بگو بهش بعد یکم مقدمه بچین بگو شخصیتت خیلی شبیهمه وایب مثبتی ازت میگیرم و خانوم خوبی هستی و ...

از اونجایی که دوستایی داشتم که بابت توجه کردن بهشون تو افق محو شدن و فکر کردن چه ادمای خاصی ان.

ترجیح میدم تعریف نکنم که دوباره این اتفاق پیش نیاد، نباید خیلی مشتاق بود که باعث شه طرف خودشو بگیره

آره حتما بگو بهش بعد یکم مقدمه بچین بگو شخصیتت خیلی شبیهمه وایب مثبتی ازت میگیرم و خانوم خوبی هستی و ...

فقط بهش میگم حس میکنم شخصیتت شبیهمه وایب خوبی میگیرم ازت.

پیجیت چیه و بعد پیشنهاد میدم بریم بیرون.

قطعا بی دلیل نیست که خدا ما رو ۳ بار سر راه هم قرار داد به طور اتفاقی 😄

پس حتما این دوستیه اتفاق میفته. و یه خیریتی توشه.

از اونجایی که دوستایی داشتم که بابت توجه کردن بهشون تو افق محو شدن و فکر کردن چه ادمای خاصی ان.ترجیح ...

آره دقیقا اینم هستا، خودت یه آدمی رو بزرگ میکنی باورش میشه چیز خاصیه بعد دیگه به تویی که بهش اعتماد به نفس دادی محل نمیده 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

آره دقیقا اینم هستا، خودت یه آدمی رو بزرگ میکنی باورش میشه چیز خاصیه بعد دیگه به تویی که بهش اعتماد ...

دقیقا برای من همین پیش اومده، با رفتارم بهش توجه کردم، پیشقدم شدم، پیگیر شدم، تهش خودشو بالاتر و بهتر دید و بی محلی کرد رابطه از طرف من یکطرفه شد بعدشم قید طرفو زدم.

ادم باید جنبه ی تعریف و توجه کردنو داشته باشه، بعضیا بهترشو بهت برمیگردونن. چون شعور و جنبه دارن.

فقط بهش میگم حس میکنم شخصیتت شبیهمه وایب خوبی میگیرم ازت.پیجیت چیه و بعد پیشنهاد میدم بریم بیرون.قطع ...

آره ایشالا که بتونید با هم رفیق بشید حسابیم بهتون خوش بگذره 

آره ایشالا که بتونید با هم رفیق بشید حسابیم بهتون خوش بگذره

مرسی عزیزدلم ولی اگه یادت بود کامنت بذار که هر وقت انلاین شدم کامنتتو ببینم یادم بیاد برات تعریف کنم که چی شد

مرسی عزیزدلم ولی اگه یادت بود کامنت بذار که هر وقت انلاین شدم کامنتتو ببینم یادم بیاد برات تعریف کنم ...

باشه گلم مرسی 🤍🥲