2777
2789

اگه میخایین حرمتتون به عنوان عروس حفظ بشه،اگه میخایین دخالت خانواده شوهر به حداقل برسه، اگهمیخایین تربیت بچتون دست خودتون باشه،اگه میخایین شوهرتون بهتون وابسته و حرف گوش کن باشه لطفا لطفا با طایفه شوهر تو یک ساختمان زندگی نکنید،حتی اگر خونه قصر باشه،حتی اگر شوهرت دهن بین نباشه،حتی اگر راهتون جدا باشه، حتی اگر خانواده شوهرت خوب باشن

تازه عروسا میدونم شرایط اقتصادی سخته ولی خونه ۴۰ متری اجاره ایی خیلی بهتر از اینجور خونه اییه

من تجربه مو گفتم ان شاءالله به دردتون بخوره

من واقعا دیگه کم اوردم،خانواده شوهرم ادمای خوبین اما از موقع تولد بچه از رو خوبی خیلی دخالت میکنند،جوری که دیگه اختیار بچم ندارمیه بچه عصبی، لوس حرف گوش نکن تحویلم میدن هرشب

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایلش خانواده ها میگن بیاین باهم زندگی میکنیم توام مث دخترمون فلان( حالا مال من جز این نبوده)،پول جمع کنید خونه بخرید بعدش انواع اختلافات فرهنگی شخصیتی پیش میاد که هیچ شوهر هم توانایی خرید خونه پیدا میکنه میگه حالا برا چیمونه همینجا خوبه که و تلاشی برا مستقل شدن نمیکنه

خدایا شکرت