2777
2789

خواب دیدم با یه کاروان داریم میریم مشهد فک کنم

بعد ما یه جا تو فضا ازاد فرش پهن شده و انگار سخنرانی هس و همه نشستن و من کنار شخصی ک دوسش دارم نماز میخونم و اول سرعت و ترتیب نمازخوندنم فرق داشت مثلا اون سجده بود من قنوت بودم ولی بعد یکم فک کنم سرعتمون یکسان شد تقریبا.

و تو اون جمع فقط مادوتا در حال نماز بودیم

عزیزم زدم هوش مصنوعی واست:

خواب‌ت نشونه روحانی و معنوی‌بودن مسیر زندگی‌ته.  

رفتن به مشهد یعنی طلب آرامش و حاجت‌روایی از خدا.  

فضای باز با فرش پهن و نشستن برای سخنرانی معنایش جستجوی حقه و نمازخوندن کنار کسی که دوست داری، یعنی یک پیوند روحی و هماهنگی درون و بیرون؛ اختلاف سرعت نماز (قنوت و سجده) نشون می‌ده ابتدا تفاوت‌هایی در نگرش یا مسیر معنوی داشتید، اما به مرور و با هم پیش رفتید و به هماهنگی رسیدید.

این که فقط شما دونفر تو جمع نماز می‌خوندید، می‌تونه یعنی احساس خاص بودن و پیوند معنوی عمیقی داری که دیگران درک نمی‌کنن یا هم‌مسیر نیستن.

در کل خواب خوشاینده و به رشد معنوی، همدلی و پیشرفت در رابطه اشاره داره. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهم می‌رسین واضحه خوابت که تعبیر نمیخواد بنظر من هر خوابی که خودت حست باهاش اوکی باشه تعبیرش خوبه

منم حسم همین میگه ای خدا ینی میشه🥲🥲🥲🥲تاحالا ابن مدل خواب ها دبدین؟ تعبیرشد دقیقا؟؟؟