2777
2789

خواب دیدم با یه کاروان داریم میریم مشهد فک کنم

بعد ما یه جا تو فضا ازاد فرش پهن شده و انگار سخنرانی هس و همه نشستن و من کنار شخصی ک دوسش دارم نماز میخونم و اول سرعت و ترتیب نمازخوندنم فرق داشت مثلا اون سجده بود من قنوت بودم ولی بعد یکم فک کنم سرعتمون یکسان شد تقریبا.

و تو اون جمع فقط مادوتا در حال نماز بودیم

عزیزم زدم هوش مصنوعی واست:

خواب‌ت نشونه روحانی و معنوی‌بودن مسیر زندگی‌ته.  

رفتن به مشهد یعنی طلب آرامش و حاجت‌روایی از خدا.  

فضای باز با فرش پهن و نشستن برای سخنرانی معنایش جستجوی حقه و نمازخوندن کنار کسی که دوست داری، یعنی یک پیوند روحی و هماهنگی درون و بیرون؛ اختلاف سرعت نماز (قنوت و سجده) نشون می‌ده ابتدا تفاوت‌هایی در نگرش یا مسیر معنوی داشتید، اما به مرور و با هم پیش رفتید و به هماهنگی رسیدید.

این که فقط شما دونفر تو جمع نماز می‌خوندید، می‌تونه یعنی احساس خاص بودن و پیوند معنوی عمیقی داری که دیگران درک نمی‌کنن یا هم‌مسیر نیستن.

در کل خواب خوشاینده و به رشد معنوی، همدلی و پیشرفت در رابطه اشاره داره. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم می‌رسین واضحه خوابت که تعبیر نمیخواد بنظر من هر خوابی که خودت حست باهاش اوکی باشه تعبیرش خوبه

منم حسم همین میگه ای خدا ینی میشه🥲🥲🥲🥲تاحالا ابن مدل خواب ها دبدین؟ تعبیرشد دقیقا؟؟؟