2777
2789
عنوان

مادرشوهر مارمولک

206 بازدید | 26 پست

اوایل اینطوری نبودا،خیلی سعی میکرد خودشو خوب نشون بده و هی بگه توام مث دخترمی اما کم کم شروع شد کرم ریختناش،سنش بالاست نزدیکای ۷۰سالشه خب طبیعتا پادرد و کمردرد و اینا داره منم همیشه رعایتشو میکنم مثلا بدون دعوت اصلا خونش نمیرم برای شام و ناهار که سختش نشه ولی وقتی دعوتمون میکنه از اون اول که میریم هی میگه وای پام وای دستم وای نمیتونم منم همش بلند میشم کارارو انجام میدم میگم گناه داره بعد همین خانوم پا میشه یه هفته میره خونه دخترش و کارای دختره رو انجام میده😐😐بخدا به چشم خودم دیدم از جارو زدن گردگیری ظرف شستن و ....هرررکارییی بگی اونجا میکنه بعد میاد خونه من استکان چاییشو برنمیداره بزاره اونطرف تر

این تازه یه نمونه از کاراش بود

همه رو میخواد فدای دخترش و بچه های دخترش کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه توقعی از ی زن ۷۰ ساله داری؟اون برای تو غذا درست کنه؟

برای دخترش کار میکنه،چون دخترشه،دخترش هم از دل جون براش جبران میکنه

تو هم بگو مادرت بیاد کارت بکنه،به این مادر شوهر نمیگن مارمولک،به تو میگن عروس پرتوقع

مثلا دخترش برا بچه هاش تولد گرفت اصلا بما نگفت ما خودمون ۱شب قبلش رفته بودیم و کادوهاشو برده بودیم ولی هیچ نگفتن فردا شب میخوان تولد بگیرن و با همسایه هاشون گرفته بودن 

بعد ما هیچی نگفتیم

منم در جوابش تولد شوهرم دعوتش نکردم گفتم همونطوری گه ما میریم اونم اگه دوست داشت خودش بیاد

حالا میگه شما به دخترم بی احترامی کردید

منم تصمیم دارم بدتر کنم

چه توقعی از ی زن ۷۰ ساله داری؟اون برای تو غذا درست کنه؟برای دخترش کار میکنه،چون دخترشه،دخترش هم از د ...

من توقع ندارم برا من کار کنه میگم که وقتی یه وعده مارو دعوت میکنه انقدر ناله نکنه،ناله ها و درداشم ببره واسه اونی که میره کلفتیشو میکنه

اره دخترش خیلی جبران میکنه،هروقت خونش کثیف میشه زنگ میزنه مامانش میره من یه بارم ندیدم بیاد کمک مامانش کنه

اکثرشون همینن . شمام در حد کامل و تمام کار نکن

تا الان میکردم اما تصمیم دارم دیگه نکنم،بعد ببین وقتی دخترش و بچه های دخترش اونجان و ماهم هستیم من میشم نوکرشون

شوهرم به بچه ها که ۱۴سالشونه میگه مثلا پاشید کمک زندایی سفره جمع کنید خواهرشوهرم بهش برمیخوره و میگه به بچه های من کار نداشته باش

واسه عروساشون اکثرا همینناصلا فکر نمیکنن این عروسه هم دختر مردمه واسه خانوادش عزیزه

دقیقا ببین من دلم میخاد قاتل این مادر شوهرادشم 

یه بیشرفی رو دیدم انقدررررر سر دختراش حساس ک کسی چیزی نگه مادر شوهراشون بعد خودش درد دنیا رو کرد ب دل دختر مردوم چطوررر چطوررر رررررررر چرااااا💔💔💔💔💔💔

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

مدل عروس های شبیه تو اصلا کمک دختر به مادرشون رو نمیبینن،فقط حسودی میکنن به محبت مادر دختر،چکار به رابطه اونا داری،

تو وظیفته رفتی خونه ی زن ۷۰ساله خودت غذا درست کنی و کار کنی،میتونی ،برو خونش،نمیتونی کار کنی نرو،دیگه چکار داری با دخترش چجور برخورد میکنه،مگه تو همون جوری که به مادر خودت محبت میکنی به مادرشوهرت محبت میکنی که توقع رفتار یکسان از مادر شوهرت با تو و دخترش داری؟؟؟؟؟

دقیقا ببین من دلم میخاد قاتل این مادر شوهرادشم یه بیشرفی رو دیدم انقدررررر سر دختراش حساس ک کسی چیزی ...

منکه این چندوقته از ته دلم نفرینشون کردم

خداکنه یکی شبیه خودشون گیر دختراشون بیاد

تولد شوهرمو زهر کردن برامون با توقعات یه طرفه شون

منکه این چندوقته از ته دلم نفرینشون کردمخداکنه یکی شبیه خودشون گیر دختراشون بیادتولد شوهرمو زهر کردن ...

به نظرت اینا چی میشن 

یه چیز بگم هرچقدر فکر کردم دیدم حتی اگه بدترین اتفاقات براشون بیوفته خوشحال نمیشم حالم دیگه هیچ وقت خوب نمیشه چون وجودم سوختن شوق دلم کور کردن 

حتی نارحت میشم ک با بدبختی شون عشقم نارحت میشه...

خیلی بهم ظلم کردن اگه بگم بهت باور نمیکنی ...

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂