2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین خارش معمولا عفونت ادراری نیست

من یه دفعه عفونت زنان داشتم ولی تست ادرارم هی مثبت میشد

بهت بگم ده نوع انتی بیوتیک مصرف کردم چندین تا متخصص رفتم و انواع سونو

میدونی اخر با چی خوب شدم؟

با قرص پروبیوتیک زنان

الانم چند ماه بود کمرم درد میکرد و سی ار پیم رفته بود بالا و دیگه پزشکا میگفتن بیماری خودایمنی گرفتی و ببین بالای بیست تا دکتر و ازمایش و ام ار ای رفتم اخر عفونت لگن بود با انتی بیوتیک خوب شد ولی متخصص عفونی دارو داد بهم 

ببین خارش معمولا عفونت ادراری نیستمن یه دفعه عفونت زنان داشتم ولی تست ادرارم هی مثبت میشدبهت بگم ده ...

چه دارویی بهت داد. ببین قصد مصرف خودسرانه هیچ دارویی ندارم فقط محض کنجکاوی سوال کردم 

گفتی ده مدل آنتی بیوتیک مصرف کردی چیا بودن سالی چند بار عفونت می گیری 

چه دارویی بهت داد. ببین قصد مصرف خودسرانه هیچ دارویی ندارم فقط محض کنجکاوی سوال کردم گفتی ده مدل آنت ...

ببین مشکل من این سری عفونت لگن بود و ماجراش خیلی فرق داره نمیتونی سرخود بخوری

بهم داکسی و تاوانکس و مترو داد دکتر 

سه تا انتی بیوتیک خیلی قوی هستن

اگه دسترست نیست متخصص عفونی انلاین هم ویزیت میکنن علائمتو بگو و ازمایشاتو نشون بده تا راهنماییت کنن

ببین مشکل من این سری عفونت لگن بود و ماجراش خیلی فرق داره نمیتونی سرخود بخوریبهم داکسی و تاوانکس و م ...

بله من قبلا اینا رو مصرف کردم 

عفونت لگن هم قبلاً داشتم 

یه سوال گفتید ده مدل آنتی بیوتیک خوردید اینو جدی گفتید 

و اینکه سالی چند بار دچار عفونت میشید

بله من قبلا اینا رو مصرف کردم عفونت لگن هم قبلاً داشتم یه سوال گفتید ده مدل آنتی بیوتیک خوردید اینو ...

اره سال 1400 که درگیر شده بودم فکر کن سفتریاکسون و مترو و همه چیرو امتحان کردم سیپروفلوکساسین فلوکونازول و ...

میگم اخر با پروبیوتیک خوب شدم

تو هم همیشه یادت باشه وقتی هر پزشکی بهت انتی بیوتیک داد پروبیوتیک زنان هم در کنارش بخور 

من کلا لگنم مشکل داره و زیاد دچار عفونت میشه به خاطرش بیمارستان هم بستری شدم و تب چهل درجه داشتم به خاطر مشکل زنان 

اره سال 1400 که درگیر شده بودم فکر کن سفتریاکسون و مترو و همه چیرو امتحان کردم سیپروفلوکساسین فلوکون ...

چرا لگنتون مشکل داره دیگه امسال وی بازم آنتی بیوتیک خوردی ؟؟

پروبیوتیک بله خوبه قرص یخچالی هست باید تو یخچال نگهداری بشه ماست شیرین هم خوبه 

من عفونت سخت رحم هم گرفتم مجردم هستم یوقتایی شاید مثلا بموقع یادم می رفت لباس  زیر رو دیر عوض می کردم 

نیتروفورانتویین هم خوردید  ؟

چرا لگنتون مشکل داره دیگه امسال وی بازم آنتی بیوتیک خوردی ؟؟پروبیوتیک بله خوبه قرص یخچالی هست باید ت ...

اره امسال هم انتی بیوتیک خوردم 

چسبندگی و کیست و اینا تو لگنم بود و سابقه دارم که عفونی بشه 

من بایوفم هم دارم پروبیوتیک اونم خیلی خوبه سال 1400 با اون خوب شدم