2777
2789
عنوان

ازمون شهری🤔

86 بازدید | 17 پست

برای ازمون شهری اگه سمت چپ یعنی پشت راننده نشسته باشم و بخوام پیاده شم برم پشت فرمون برا ازمون باید چیکار کنم ؟ 

بعد اگه نکته ای چیزی میدونید کلا درمورد ازمون شهری میشه بگید چون امتحان دارم استرس دارم😶‍🌫️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂منظورم اینه از همون سمت چپ مستقیم ب م پشت فرمون یا از پشت ماشین دور بزنم اونطرف از جلو ماشن برم سو ...

برای ما که کاری نداشتن به این چیزا شانس باید بیاری افسر خوبی باشه

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

وقتی خاستی کلا از ماشین پیاده شی حتی اگه انشالله گفت قبولی حواست باشه.دست راستت رو بزار رو دستگیره،دست چپت رو بزار رو اون بخشی که جای دسته،سرتو بچرخون پشت سرتو چک کن ماشین نباشه،درو باز کن یکم،دوباره پشتو چک کن و بعد کامل باز کن و برو وگرنه اگه پیله باشه ردت میکنه

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

اصلاا از سمت چپ پیاده نشوفقط از سمت راست پیاده شو حتی اگه دو نفر هم کنارت باشن پیادشون کن

واقعا😑

گفتم شاید چون چند نفر کنارمن و کجبورم دیگه بسه از همون چپ برم پشت فرمون

واقعا😑گفتم شاید چون چند نفر کنارمن و کجبورم دیگه بسه از همون چپ برم پشت فرمون

نه نه حواست باشه حتی اگه دو نفر بودن هم پیادشون کن با اعتماد به نفس بگو پیاده شدن از در چپ عقب ممنوعه لطفا پیاده شید.و اینکه به هیچ کس که پشت فرمونه تقلب نرسون

وقتی خاستی کلا از ماشین پیاده شی حتی اگه انشالله گفت قبولی حواست باشه.دست راستت رو بزار رو دستگیره،د ...

یعنی برا پیاده شدن با دست چپ درو باز کنم؟

برا سوار شدن مربی بهم گفت با دست چپ باز کن درو

یعنی برا پیاده شدن با دست چپ درو باز کنم؟برا سوار شدن مربی بهم گفت با دست چپ باز کن درو

برا سوار شدن با چپ باز کن

برا پیاده شدن دست راستت رو بزار روی دستگیره،دست چپت رو اون بخشی از در که آرنجتو میتونی تکیه بدی دکمه های بالا بر شیشه هم روشه اون بخش رو میگم الان بهت عکسشو پیدا میکنم