اردکی2هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 2312 عنوان هنوز انتخاب رشته نکردم 156 بازدید | 37 پست فردام اخرین روزه مشاورم گفته فردا صبح هی زنگ میزنم میگه اماده نیس هزینم دادم اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن... 1404/06/18 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اردکی2هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 2312 معدل و این هارو گرفتی؟ چه معدلی ؟ اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...
اردکی2هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 2312 چه رتبه ای؟ تراز نزدیک ۸۸۰۰تجربی اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...
نیمارجونیور عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 7251 میگن تو اصلاحیه کد رشته های پزشکی تعهدی که محل خدمت و تحصیل ی استان دیگه ست حذف کردن دیگه هر کی تو استان خودش گفتم شاید دوست داشته باشی تعهدی بزنی تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم
اردکی2هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 2312 میگن تو اصلاحیه کد رشته های پزشکی تعهدی که محل خدمت و تحصیل ی استان دیگه ست حذف کردن دیگه هر کی تو ا ... اره ممنون دیدم میزنم اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...
homa88 عضویت: 1404/06/14 تعداد پست: 243 تراز نزدیک ۸۸۰۰تجربی من دوستم پنج هزار شده مشاور بهش گفته پزشکی شهر های کوچیک میاری
اردکی2هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 2312 معدل کل دیپلم و معدل کتبی دیپلم من پشت کنکوریم از قبل داشتم اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...
نیمارجونیور عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 7251 به ترتیب علاقه بچین همه رشته هایی که قبول میشی بازارکار دارن تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم
اردکی2هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 2312 من دوستم پنج هزار شده مشاور بهش گفته پزشکی شهر های کوچیک میاری رتبه؟؟؟منطقه چند اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...
اردکی2هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 2312 به ترتیب علاقه بچین همه رشته هایی که قبول میشی بازارکار دارن استرس گرفتم فردا روز اخره هنوز انتخاب رشته نکردم اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...
اردکی2هستم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 2312 به ترتیب علاقه بچین همه رشته هایی که قبول میشی بازارکار دارن ازاد انتخاب رشته نکردم ولی اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...
gandom_sadat عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 260 من پشت کنکوریم از قبل داشتم شکر پس🌱! من پارسال کلا درگیر این موضوع بودم گفتم دیگ شما درگیرنشین دقیقه نودی