2777
2789
عنوان

کی خودش رو صورت خودش

73 بازدید | 13 پست

بند میندازه؟ میشه؟

به منم یاد میدین؟

قسمت لپو خط ریش رو بلد نیستم

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

من چندین سال بندانداز داشتم الآن شیش ماهه شیور گرفتم راحت شدم از درد

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چندین سال بندانداز داشتم الآن شیش ماهه شیور گرفتم راحت شدم از درد

ازونا که شبیه مداده؟ واقعاخوبن اونا؟

من بندانداز برقی دارم ده ساله یکبارم استفاده نکردم میترسم درد داره...راحته خوب بند میندازه؟؟

منم بندانداز داشتم یه بار ابرومو برداشتم دیگه سمتش نرفتم.

قبلا هم موکن  براون داشتم اونم اینقدر درد داشت اصلا استفاده نکرم.نمیدونم این شیور چجوریه حتما درد داره اینم

ازونا که شبیه مداده؟ واقعاخوبن اونا؟

آره اگر مارک خوب بگیری عالیه من براون گرفتم محشره نه موهای صورتم تیغ تیغی زیاد شد خیلی هم از ته شیو میکنه کامل مثل بندانداختنه فقط هفته ای یکبار باید استفاده کنی 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

آره اگر مارک خوب بگیری عالیه من براون گرفتم محشره نه موهای صورتم تیغ تیغی زیاد شد خیلی هم از ته شیو ...

اهان پس نمیکنه از ته مورو.مثل ژیلت هست یعنی؟

منم بندانداز داشتم یه بار ابرومو برداشتم دیگه سمتش نرفتم.قبلا هم موکن براون داشتم اونم اینقدر درد د ...

نه این درد نداره اصلا چون مو رو از ریشه در نمیاره که موهامو کات میکنه من که راضی ام

اهان پس نمیکنه از ته مورو.مثل ژیلت هست یعنی؟

آره ولی از ژیلت خیلی راحتتره ژیلت پوستو حساس وتیره میکنه این اونجوری نیست

نه این درد نداره اصلا چون مو رو از ریشه در نمیاره که موهامو کات میکنه من که راضی ام

خب من با تیغ ابرو گاها میزنم صورتمو.اینم‌پس همین کارو میکنه.ولی میخوام از ته دربیاره مو ها رو چون حس میکنم اونجوری پوستم یه حالت زبر میدا میکنه

من بندانداز برقی دارم ده ساله یکبارم استفاده نکردم میترسم درد داره...راحته خوب بند میندازه؟؟

والآن من مارک بنداندازم یادم نیست چی بود ولی یادمه اونم خیلی خوب بود بله راحت بند میندازه درد هم در حد بند انداختنای دیگه درد داره دیگه