خانومگونه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 27 عنوان زخم معده 24 بازدید | 6 پست دوستان تهوع و درد شدید دارمگلوم انگار یه چیزی گیر کرده۴ سال پیش با همین دردا دکتر اندوسکوپی کرد زخم بوددارو داد خوب شدمکمل پرریون خوردم دردای همون موقع باز برگشته شدیددکتر دارو دادنگرانم بازتهوع سرگیجه طبیعیه؟تا کی خوب میشهاحساس میکنم دارم میمیرم 1404/06/17 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 35596 این ویروسه عزیزم و ماهایی که مشکل معده داریم بیشتر اذیت میکنه
خانومگونه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 27 این ویروسه عزیزم و ماهایی که مشکل معده داریم بیشتر اذیت میکنه اخه کاملا مثل درد زمانیه ک رفتم اندو کردشدیده میزنه ب کمر و دستام قفسه سینهچه ویروسیه؟شما علائمی دارید؟دکتر امروز بیسموت نداد خودم روزی یه دونه بخورم بنظرتون؟
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 35596 اخه کاملا مثل درد زمانیه ک رفتم اندو کردشدیده میزنه ب کمر و دستام قفسه سینهچه ویروسیه؟شما علائمی دار ... اره عزیزم دقیقا مثل علائم اولیه میمونه من الان با درد معده نفس ام بالا نمیاد خواهرمم مثل من شده جفتمون مشکل معده داریمویروس اول علائم گوارشی داره بعد گلو درد و ابریزش بینی و اینا میاد درد بدن و سر گیجه تهوع شدید
خانومگونه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 27 اره عزیزم دقیقا مثل علائم اولیه میمونه من الان با درد معده نفس ام بالا نمیاد خواهرمم مثل من شده جفتم ... منم سرفه دارم امروزولی شدید معدمو درگیر کردهمیترسم خونریزی کنه
خانومگونه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 27 اره عزیزم دقیقا مثل علائم اولیه میمونه من الان با درد معده نفس ام بالا نمیاد خواهرمم مثل من شده جفتم ... الانم احساس سرما دارمکولر خاموش کردم
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 35596 الانم احساس سرما دارمکولر خاموش کردم نگران نباش من یکماهه اینجوری ام امروز بالا آوردم ولی خون نبود ببین گرمیجات بخور سوپ چای نبات ماهیچه یا آب قلم بخور میوه بخور لباس مناسب بپوش