2777
2789
عنوان

بنظرتون واقعا عدالت وجود داره

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 28 پست

دیدم رفتن بالا واومدن پایین. یکی ازاشناها پولداربودن ما فقیربودیم به ما سلامم نمی‌داد یهو اقتصادایران این طورشد کرونااومدیهو ورق برگشت این فقیرشد حتی الانم اجاره نشین شده ما شدیم پولدارمتوسط حالا جلو ما دولا راست میشه منم اذیت میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هزار بار به ادم فقیر یا معمولی توضیح دادم حساب کتاب پولدار شدنو ولی بی منطقن اکثرشون منم بیخود ان ...

عزیزم ببین مثلا ما خودمون پولدار بودیم ولی یه خونه خردیم دزد بود طرف این دیگه مشکل از منطق نیست که همه جوانب هم سنجیدیم

وااا. معلومه که نه. چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اگر عدالت برقرار است، آنگاه ظلمی نیست.اگر ظلمی نیست، آنگاه همه خوشبختند.چنین نیست که همه خوشبخت هستن ...

درکش برام سخته مثلا منو دوستم یه میزان درس خوندیم من حتی خیلی بیشتر اون قبول شد چون سمیه داشت کو عدالت

بله عدالت هست ولی خیلیا از معنویت چیزی نمیدونند فکر می‌کنند عدالت نیست

چه عدالتی بین اون بچه ای که از گشنگی می میره هست با بچه آقازاده ای که تو کانادا داره می چَره؟

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

چگونه به ما یاد بده

ببین بهشون میگم با کارمندی نمیشه پولدار شد

باید از کار کم و دلالی و اینا شروع کرد

هر کی رفته بازار تهران بعد بیست سال میلیاردر شده حالا بازار تهرانم نه هر بازاری

شاگرد پدربزرگ من اول که اومده بود شاگردی میگفت اصلا حقوق هم ندادی من میخوام ازت کار یاد بگیرم 

بعدا شد یه میلیاردر معروف

یا خیلی های دیگه 

یا مثلا با یکی از فامیلا که خیلی بی منطق هست در مورد ارایشگری صحبت میکردم میگفتم اول باید دوره ببینی و بعد صندلی اجاره کنی بعد پولاتو جمع کنی و سالن معمولی بزنی و اجاره کنی و بعد کم کم پولدار بشی اونم میگفت نه ادم یا نباید سالن بزنه یا حتما باید اولین بار تو زعفرانیه یه سالن هزار متری بزنه منم گفتم تو تو زندگیت هیچی نمیشی با این طرز فکر 

همیشه باید از کار کوچیک شروع کنی و شغل ازاد 

زندگی دنیا فقط مادیات نیست بخش بیشترش معنویاته!

رنج مادی و رنج معنوی داریم 

لذت مادی و لذت معنوی داریم 

ادراک آدما از رنج رنجه چه مادی باشه چه معنوی. 

شما رنج کسی که سرطان داره یا کسی که فقیره رو متوجه میشین چون مشکل شون عینیه 

ولی رنج کسی که افسردگی داره یا متوجه خیانت باباش به مامانش شده رو متوجه نمیشین چون عینی نیست 

عدالت پیچیده تر از این حرفاست

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ببین بهشون میگم با کارمندی نمیشه پولدار شدباید از کار کم و دلالی و اینا شروع کردهر کی رفته بازار تهر ...

پول پول میاره شغل آزاد مول میخواد کسی که به نون شبش محتاجه نمیتونه همون دوره ای شما میگی رو هم بره

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

ببین بهشون میگم با کارمندی نمیشه پولدار شدباید از کار کم و دلالی و اینا شروع کردهر کی رفته بازار تهر ...

حرفت درسته ولی خیلیا با همین روش تو این شرایط مملکت بازم نشده کارشون 

خودشناسی DNA plus
پول پول میاره شغل آزاد مول میخواد کسی که به نون شبش محتاجه نمیتونه همون دوره ای شما میگی رو هم بره

چرا میشه 

مثل تصاعد هی میشه رقم پولتو زیاد کنی 

مثلا مثال میگما تو بازار عطاری میپیچه که گل گاو زبون میخواد گرون بشه یارو ده میلیون داره میره میخره بعد ممکنه ده میلیونش بشه بیست میلیون 

بعد که پولت بیشتر بشه همینطور با سرمایه گذاری های بالاتر میتونی سرمایت رو بیشتر کنی 

یا اول یه کارگاه کوچیک داشته باشی و بعد کارخونه بزنی 

برو داستان کسایی مثل نون سحر و چرم درسارو بخون طرف از شیکم باباش پولدار نبوده 

یکی از دوستام تعریف میکرد فامیلشون اول تو بازار تهران یخ فروش بود بعد شد شربت فروش الان خونه اش رو سفارتا اجاره میکنن تو اقدیسه

اخه بعضیا میگن اون دنیا عدالت هست ما ک هنوز نرفتیم

من اینجارو میگم. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را