2777
2789
عنوان

بنظرتون ولخرجی یا پس انداز

66 بازدید | 5 پست

من بیشتر لباسام نو هس و فعلا نیاز به لباس ندارم ..

مثلا وقتی با شوهرم بیرونم بهش میگم فلان چیز بخریم .باهم میریم برام می‌خره ‌‌..ولی مثلا گاهی پول میریزه تو کارت خودم که برم بخرم ‌‌...من فکرش میکنم میبینم واجب نیست و نمیخرم و پولشو پس انداز میکنم واسه خودم ..

به شوهرمم نمیگم 

گاهی وقتا پیش میاد برای چیزی پول میخام و شوهرم ممکنه همون روز قهر باشه و یا اینکه بهم پول نده .دیگ از همون پس اندازم استفاده میکنم ..

بنظرتون کار درستی میکنم ؟

هم پس انداز کن هم بخر

ادم اون ذوق و شوقی که تو نوجوونی و اوایل بیست سالگی واسه خریداش داره بعدا اصلا نداره حتی اگه میلیاردی هم تو حسابت پول باشه 

پس سعی کن شده با خریدای کوچیک خودتو خوشحال کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم پس انداز کن هم بخرادم اون ذوق و شوقی که تو نوجوونی و اوایل بیست سالگی واسه خریداش داره بعدا اصلا ...

اره خودمم همین طرز فکرو دارم 

به اندازه ای که تیپم نو و جدید باشع میخرم همیشه 

خودم ولخرجی رو در پیش گرفتم خیلی وقته. تو دو هفته اخیر ۱۸ میلیون لباس خریدم. هرچی ببینم خوشم بیاد میخرم. خیلی اخلاق بدیه. دوست ندارم اینجوری ولی نمیتونم. خرید آرومم میکنه انگار

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
خودم ولخرجی رو در پیش گرفتم خیلی وقته. تو دو هفته اخیر ۱۸ میلیون لباس خریدم. هرچی ببینم خوشم بیاد می ...

خوب اگ پشتت گرمه به یه منبع کار خیلی خوبی میکنی 

منم دلم میخاد اینقدر بخرم 

ولی خب میترسم کم بیارم یه روز .پشیمون بشم ..

اگ میدونستم هر ماه قراره یه مبلغ ب دستم برسه 

هرماه کلی خرید میکردم