2777
2789
عنوان

نظرتون درباره شهناز تهرانی چیه

248 بازدید | 30 پست

خیلیا زیر پستاش کامنت میزارن هنرمند فلان 

با اینکه خودم ادم با حجابی نیستم به نظرم کسی که جلو یه عالمه مرد برای میرقصه و کلی مرد میرن اونجا تا رقص اون خانم ببینن هنر نیست حالا نظر شما چیه

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کسی عقیده داره از نظر من رقصم ی هنر هست ولی ن ب قصد جلب نظر ج ن س ی 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
دیگه پیرزنیه واسه خودش من دنبالش نمیکنم

منم فالو ندارمش ولی گهگاهی میاد تو اکسپلوررم 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

هر کسی عقیده داره از نظر من رقصم ی هنر هست ولی ن ب قصد جلب نظر ج ن س ی

بله رقص هم هنره ولی راستش رقص زیبایی هم ندارن بیشتز به قصد نشون دادن اندامه

منم از رقصیدن جلوی مردها برای در آمد خوشم نمیاد

اما خوب دید ما اینجوریه

از دید کلی هنر در نظر گرفته میشه

اما کلا از شخصیت ایشون خوشم نمیاد

شناختی هم ندارم فقط حسم بهش خوب نیست

به رقاصهای دیگه اینجوری نیستم زیاد

ببخشید اگه رقص هنر نیس پس چی هنره؟

قطعا هنره حالا با این خانوم کار ندارم هرکس دیگه ای

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بله رقص هم هنره ولی راستش رقص زیبایی هم ندارن بیشتز به قصد نشون دادن اندامه

همون اندامم داشتن هنره

من خودم اصلا دوس ندارم اندامم پنهان باشه چون براش زحمت کشیدم زیباس و دوس دارم دیده بشه

جسارتا هنر خودتون چیه؟

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

ببخشید اگه رقص هنر نیس پس چی هنره؟قطعا هنره حالا با این خانوم کار ندارم هرکس دیگه ای

من درباره خود رقص نظری ندادم درباره کار این خانم گفتم