2777
2789
عنوان

هیچ وقت جوابش رو پیدا نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 25 پست
ریپ نخورد *اینایی که گفتی جزو معروف‌ترین مانهواهاس🐋 ، کیلینگ استاکینگ بنظر خوب میاد داستانش ، میخون ...

یه سری غیر معروفم هست امااا🌚🌚

اصلا من کسی که مانهوا میخونه پیدا میکنم ذوق میکنم

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

یه سری غیر معروفم هست امااا🌚🌚اصلا من کسی که مانهوا میخونه پیدا میکنم ذوق میکنم

ولی اینایی که گفته بودی رو اسماشونو شنیده بودم ، 

جدیدا مانهوا‌خونا تعدادشون زیاد شده ، باعث خوشحالیه

هیـچ‌و‌پـوچ                                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خاله من بیشتر از ۳ ساله که اینطوری ام

من از بچگی تقریبا اینجور بودم ولی هجده سالگی بیشتر شد. 

الانم هست.. مثلا چند شب پیش خوابددیدم یه کوه معروف تو شهرمون سرش با انفجار خم شده بود رو خونمون.. .و فرداش خبر این که کوه انفجار رخ داده... به گوشم خورد.. 

یا مثلا تو ی خواب کتک خوردم.. صبی پاشدم. تنم پره جای کتکا بود. 

یه بار قبل شهید شدن سردار سلیمانی بود.. جمعیت زیادی تو شهر دیدم. 

میرفتیم سر مزار مادرم انقد ماشین و ادم بود ک نتونستم برم سر خاک مادرم. 

صبش رفتم پیش یه راوی.. گفت احتمالا خبر مهمی تو راهه.. شمارمو گرفت. بعد شهید شدن سردار. بهم زنگ زد ازم مصاحبه گرفت.. بعد گفتومیخوام پخشش کنم و گفتم نه...  

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

ولی اینایی که گفته بودی رو اسماشونو شنیده بودم ، جدیدا مانهوا‌خونا تعدادشون زیاد شده ، باعث خوشحالیه

نه گفتم یه سری هم دیگه هست خودم میخونم اما معروف نیست.

وگرنه اره اونای که گفتم همه معروف بود

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

من از بچگی تقریبا اینجور بودم ولی هجده سالگی بیشتر شد. الانم هست.. مثلا چند شب پیش خوابددیدم یه کوه ...

خاله یه اتفاقی برای من افتاده که خیلی عجیبه اما نمیشه گفت

خاله یه اتفاقی برای من افتاده که خیلی عجیبه اما نمیشه گفت

همینطور برای من 

مبفته چون میگن توهم میزنی منم حبسشون میکنم

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

همینطور برای من مبفته چون میگن توهم میزنی منم حبسشون میکنم

نه خاله من توهم نیست 

قضیه داره....

سلام خوبی مروارید منم مثل توام هممون افسردگی گرفتیم😅 منم که دارم دیوونه میشم خیلی حساسم رو بدنم یه چیزیم میشه دنیا رو بهم میریزم ای خدااا مامانم بعضی اوقات بهم میگه فردا پس فردا دیوونه میشی انقدر حساس نباش سر چیزای الکی

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

اینکه یه دفعه غمگین میشی بی دلیل میگن یکی توی این دنیا فوت کرده کسی نیست که براش مراسم بگیره یا عزاداری کنه حالا نمیدونم منم بعضی اوقات بی دلیل غمگین میشم

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

سلام خوبی مروارید منم مثل توام هممون افسردگی گرفتیم😅 منم که دارم دیوونه میشم خیلی حساسم رو بدنم یه ...

اصلا تیدا یه وضعیتی دارم