2777
2789
عنوان

حق بامنه یا مادر شوهر

227 بازدید | 18 پست

هرروز زنگ‌میزنه تصویری ی تیکه هایی میندازه من اهمیت نمیدم

تا اینکه دو روز پیش زنگ زد تصویری ب گوشی همسرم تازه غذارو کشیده بودم میخواستیم بخوریم بچه رفت گوشیو برداشت جواب داد نمیدونست چجوری بگه میخوایم غذا بخوریم زل زده بود ب گوشی و ما

مادرشوهرم برگشت گفت کی داره با اخم بهت نگاه میکنه؟😑

گفت ناهار بخوریم زنگ میزنیم گفت نه ! خودم ده دقیقه دیگه زنگ میزنم

خلاصه تماس گرفتن دوباره میگفت اره اخم کرده مشکلش با من چیه😑حالا من کلا پشتم ب بچه بود😂

روز قبلم من سرگرم کارای خونه بودم و گوشی سایلنت ۴ بار زنگ زده بود تو واتساپ ندیده بودم

زنگ زدم با اخم و ناراحتی ۴ بار زنگ زدم جواب نمیدی گفتم درگیر کارا بودم ک ب اخمش ادامه داد

باز میگفت دیروز زنگ زدم جواب نداده امروزم اخم کرده مشکلش باما چیه چیکار کردیم با کی حرف میزنه ک روش تاثیر گذاشتن

رفتم اشپزخونه تا بیام ب بچه ها گفته بود اذیتتون میکنه؟ اگه میکنه بمن بگید🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونو ولش کن همسرت چی‌میگی؟ من باشم دست میندازم مادرشو هر هر میخندم . بگو این کارا چیه

اون بهش گفت این حرفا چیه میزنی چرا تهمت میزنی بمنم گفت بلاکش کن اگر ناراحتت میکنه

جواب ندادم چون قبلا توضیح دادم اما بر این باوره که نه من عمدا جواب نمیدم و ..

خب این سری محکم و قاطع بهش بگو مادرجان من قبلا هم گفتم مشکلی‌نیست اگر‌باشه بهتون با صراحت میگم ک سر‌فلان چیز‌ناراحتم. 

parasoo1989@
خب این سری محکم و قاطع بهش بگو مادرجان من قبلا هم گفتم مشکلی‌نیست اگر‌باشه بهتون با صراحت میگم ک سر‌ ...

امروزم ز زدگفت چیزی نگفتم چرا ناراحتی گفتم ن چیزی نیست کار دارم الان دستم بنده

امروزم ز زدگفت چیزی نگفتم چرا ناراحتی گفتم ن چیزی نیست کار دارم الان دستم بنده

خب نه ‌میگم ک محکم مودب اونجوری‌بکو بهش. اینجوری‌نه چیزی نیس خیلیا میگن و اونم ک فکر میکنه خبریه میگه الکی‌داره میگه چیزی‌نیس

parasoo1989@
خب نه ‌میگم ک محکم مودب اونجوری‌بکو بهش. اینجوری‌نه چیزی نیس خیلیا میگن و اونم ک فکر میکنه خبریه میگ ...

بگم از چیا ناراحت شدم کاراشو بگم ول کنه😂

ی اخلاقیم دارم مامانمم ناراحتم کنه کلا میزارمش کنار تحمل خودخوری و انرژی منفی ندارم🤦‍♀️