2777
2789

اگر تفکرات دیگه دارید لطفا چیزی نگید ممنون میشم واقعا 

دقت کرده باشین الان خیلی بیشتر از قدیم شده که هر زن و دختری دور و برت هست ، یه جور فاز مستقل شو ، همه ی مردا نر ان ، واه واه ازدواج چیه ، بچه برای چیته  ، خودتو محدود کردی و این حرفا رو میزنن 

یعنی به حدی اینجوری ان دیگه ادم خسته میشه از خودشون و نظراتشون 

میخواستم ازتون بپرسم شما در برابر  این جو چه میکنید ؟ 

منم متاسفانه تحت تاثیر قرار گرفتم مدتی هست فاصله گرفتم تا ذهنم اروم شه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم متاسفانه تحت تاثیر قرار گرفتم مدتی هست فاصله گرفتم تا ذهنم اروم شه

دیدی چقدر فاز کمبود به ادم میدن . یه طوری شده انگار مثل اینا نباشی بدبختی . الان سختت نیست کناره گرفتی؟ 

دیدی چقدر فاز کمبود به ادم میدن . یه طوری شده انگار مثل اینا نباشی بدبختی . الان سختت نیست کناره گرف ...

نه من با اون بخش مستقل شدن موافقم چون خانوما اعتماد بنفسشون نسبت به اقایون کمتره و استقلال باعث خودساختگی و اعتماد بیشتری به خودشون میشه ، این جو جنسیت زدگی و سیاه نمایی منو اذیت میکنه 

خیلی بدبین شدم و اعتمادم از بین رفته میشه گفت ناامیدم 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

همینایی که تو این فازا هستن هرموقع دوست پسرهم نداشتن، هرموقع اصلاتو زندگیشون به یه پسروابسته عاطفی نداشتن اونموقع بیان فاز ازدواج بده و ازدواج بدبختیه و..و... بردارن.

اونیکه اینارو میگه ولی دوست پسرداره وابسته یه پسره ازازدواج بدش نمیاد از متعهد شدن فراریه ...