2777
2789
عنوان

تو اتاق فرار انقدر جیغ کشیدیم و یکم داد زدیم عذاب وجدان دارم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 44 پست

مام تو اتاق فرار جیغ میزنیم ولی این اداها رو درنمیاریم دیگه خداییش

من کلا سه تا اتاق فرارو خیلی پسندیدم

دخت

سوشیانت

آرگان

آرگان بهترینش بود

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

جدییعنی ناراحت نشدن؟

ن اکتورا عادت دارن ب اینچیزا ازاین بدترم میشنون

خب واکنش اون لحظه طرف ممکنه دست خودش نباشه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشون بود همراهات ؟ اولین بارشون بود ؟

اره اولین بارشون بود

من خودم ۱۸ ، ...

اونا یکی دوسال کوجیک تر بودن

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ن اکتورا عادت دارن ب اینچیزا ازاین بدترم میشنونخب واکنش اون لحظه طرف ممکنه دست خودش نباشه

جدی

خب پس یکم خیالم راحت شد

حس میکنم الان اونا میگن این دیوونه ها چین

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

مام تو اتاق فرار جیغ میزنیم ولی این اداها رو درنمیاریم دیگه خداییشمن کلا سه تا اتاق فرارو خیلی پسندی ...

چرا ارگاان بهترین بود

ما رفتیم اتاق فرار انیگما برج میلاد انگشت یکی از اکتورای اونجا رو شکستم☹

الکی نگو😐😐😐چجوری

ما رفتیم اتاق فرار انیگما برج میلاد انگشت یکی از اکتورای اونجا رو شکستم☹

😂😐

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

چرا ارگاان بهترین بود

اکتورای خوبی داشت

و بدون این که ترسناک باشه هیجان ایجاد میکرد

معمایی بود

همسر خود من تو اتاق فرار عصبی میشه همیشه،ولی آرگانو تا آخر بازی کرد و خوشش اومد کلی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خب بابا اشکال نداره سخت نگیر اونا براشون عادیه این چیزا الکی فکرتو درگیر نکن عذاب وجدانم نداشته باش ...

یخدا دیوونه شدم

هرکی میرسه براش توضیح میدم

اخه هزار بار گفتم دنبالمون نیا تروخدااا

اکتورای خوبی داشتو بدون این که ترسناک باشه هیجان ایجاد میکردمعمایی بودهمسر خود من تو اتاق فرار عصبی ...

اینایی که گفتی کجا بودن؟ دور و برشون شلوع بود تو شهر بودن؟

یا پرت بودن

اینایی که گفتی کجا بودن؟ دور و برشون شلوع بود تو شهر بودن؟یا پرت بودن

آرگان سمت سلسبیله و نبشه تو یه خیابون پر رفت و آمد

دخت و سوشیانتم محدوده تهرانپارسن نزدیک مسجد

نه پرت نیستن هیچ کدوم