2777
2789
عنوان

میخوام شروع کنم زبان بخونم ولی نمیدونم چطور شروع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 32 پست
بدون کلاس نمی تونی کاری بکنی با فیلم هم که نمیشه چون گرامر و پسوند و پیشوند و شکل سوم فعل رو کی بهت ...

در اون حد بلدم گرامرم خیلی قوه ولی تو رایتینگ و ریدینگ مشکل دارم  

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

من با یوتوب ولاگ یا ویدیوهای دیگه‌ای که زبان انگلیسی باشن می‌بینماینطوری که فیلم آموزشی ببینم نهبنظر ...

اره سطحم اونقدر بد نیست 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آفرینشکل سوم بیشتر فعل ها چی می گیره؟😂😂😂داریم ازت تعین سطح می گیرم پس بگو

ed 😂😂

خب آفرینشکل سوم بیشتر فعل ها چی می گیره؟😂😂😂داریم ازت تعین سطح می گیرم پس بگو

میشه کتاب خوب گرامر بهم معرفی کنید

آفرین😂😂😂😂در آخر بگوتهران آلوده تر از کاشان هست😎😎😎این رو هم بگو و بعد پرسش آخری دیگه نمی پرسم� ...

Tehran is more polluted than kashan 

کتاب درسی؟😐😐خبببببب کتاب هایی که کلاس زبان خوندم رو یادم‌نمیاد راستش😑😑😑😶😶😶😂😂😂😂

اره یسری کتابا فقط مال گرامرن

برو آموزشگاه سطحتو بگو 

بعد ازت امتحان میگیرن الان بلد باشی همه رو از جایی که مونده بودی میزارن کتابتو ادامه بدی

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....