2777
2789

من ۴ ساله با یه اقایی توی رابطم که خیییلی دوسش داشتم این مدت به دلیل مشکلات اقتصادی و از دست دادن کارش نیومد خواستگاری ، الانم ک بهش میگم حداقل خانواده ت بیان یه صحبتی کنن که من دلم قرص باشه پات بشینم اونم هی امروز فردا میکنه

الانم رفیقِ شوهر دوستم از من خوشش اومده و میگه قصدم جدیه اگ‌ تفاهم داشته باشیم

از طرفی دلم پیش عشقه خودمه ولی ۲۷ سالمه سنم داره میره بالا اونم کاری بااینکه دوسم داره بخودش جسارت نمیده رابطه رو رسمی میکنه همش نگرانه

بنظرتون چیکار کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش گفتم‌ میگه از خدامه ولی میخواد با خانوادش حرف بزنه هی منصرف میشه میگه صبر کن

یه اولتیماتوم تعیین کن بگو مثلا تا دو هفته وقت داری یکم ناز قهر فشار بیار تصمیم بگیره 

میترسم ۲۹_۳۰ سالم اینم ولم کنه بره زن بگیره🥲من بمونم و کیسای رد کرده

زودتر ازدواج کن برو سرخونه زندگیت منتظر کسی نمون من اشتباه کردم موندم... البته ازدواج عاقلانه نه ازدواج به هر قیمتی 

آقایون احمق و بیشعور سایت درخواست دوستی ندن....

یه اولتیماتوم تعیین کن بگو مثلا تا دو هفته وقت داری یکم ناز قهر فشار بیار تصمیم بگیره

بنظرم بهش بگم تا اخر این‌ ماه ک میشه دو هفته وقت داری خانوادتو اماده کنی وگرنه من به مورد بعدی فکر میکنم

زودتر ازدواج کن برو سرخونه زندگیت منتظر کسی نمون من اشتباه کردم موندم... البته ازدواج عاقلانه نه ازد ...

اخه از اینکه هنوز دلم پیش اونه ناراحتم... یه روزم از فکرم بیرون نمیره

بش بگو ی خاستگار دارم خانوادم اصرار شدید دارن بذار بیاد

من نمیتونم جلوشونو بگیرم اگر میخای تو زودتر پا پیش بذار

دیگه اگه نذاشت بندازش دور

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن